Antena Meniu Search
x

Video Mii de poliţişti nu şi-a primit salariile înainte de minivacanţa de Sfanta Maria. Sindicaliştii dau vina pe protestul de la Finanţe

Minivacanţa a început prost pentru mii de angajaţi din Ministerul de Interne! Mai mulţi poliţişti, pompieri şi jandarmi din toată ţara au descoperit că au conturile goale. În zi de salariu, aceştia nu şi-au primit lefurile. 

de Redactia Observator

la 12.08.2023, 21:16

Vezi și

În timp ce sindicaliştii pun întârzierea pe seama protestelor angajaţilor din Finanţe de ieri, ministrul Marcel Boloş spune că de vină este sistemul informatic. Acesta promite că se lucrează la remedierea problemei, iar luni angajaţii vor avea banii în cont. 

Aproape 20.000 de angajaţi ai Ministerului de Finanţe din toată ţara au protestat ieri. Speriaţi că reforma în administraţie îi va lăsa fără slujbe sau cu salariile tăiate, oamenii au ieşit în stradă. Ministrul Marcel Boloş le-a dus personal cafele angajaţilor de la Trezorerie, pe care i-a rugat să vireze salariile bugetarilor. După ce s-a minunat că angajaţii îşi aduc de acasă scaune sau hârtie pentru imprimantă, oficialul s-a angajat să le mărească lefurile până la valoarea maximă prevăzută de grilă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Mii de poliţişti nu şi-a primit salariile înainte de minivacanţa de Sfanta Maria. Sindicaliştii dau vina pe protestul de la Finanţe