Antena Meniu Search
x

Video Minivacanţa de Rusalii, mai scumpă faţă de anul trecut. Preţurile mai mari cu 16% nu îi descurajează pe turişti

Se apropie o altă minivacanţă pentru români, cea de Rusalii, între 1 şi 5 iunie. Hotelierii spun că preţurile la cazare în acea perioadă vor fi mai mari decât anul trecut, dar asta nu îi va ţine în case pe iubitorii de călătorii. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 23.05.2023, 08:32

Vezi și

Hotelierii anunţă tarife la cazare mai mari cu 16% faţă de perioada zilei de 1 iunie de anul trecut. Preţul mediu pentru o noapte de cazare în weekendul prelungit de Rusalii este de 296 lei / cameră dublă. De altfel, în acea perioadă de minivacanţă de Rusalii va începe cu adevarat sezonul estival.

Potrivit unui sondaj realizat de un touroperator, 65% dintre cei chestionaţi spun că au în plan o vacanţă în România de Rusalii, în timp ce 6% dintre ei spun că vor merge în străînătate. 29% spun că încă nu s-au hotărât ce vor face în minivacanța de Rusalii. Cu planuri stabilite sau nu, cei mai mulți, mai exact 56% dintre români spun că vor petrece cele 5 zile libere cu familia, 36% cu perechea în timp ce 8% spun că vor călători singuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Minivacanţa de Rusalii, mai scumpă faţă de anul trecut. Preţurile mai mari cu 16% nu îi descurajează pe turişti