Antena Meniu Search
x

Ce este la modă pentru casă și grădină în primăvara 2018

Jacuzzi la preţ de garsonieră, roboţi care taie iarba sau centrale termice care funcţionează şi pe bază coji de nuci sau porumb.

Vezi și

Jacuzzi la preţ de garsonieră, roboţi care taie iarba sau centrale termice care funcţionează şi pe bază coji de nuci sau porumb. Sunt câteva dintre inovaţiile pentru casă şi grădină din această primăvară. Zecii de companii au venit cu toate produsele la un târg în Capitală şi au făcut şi demonstraţii.

Robotul care tunde iarba este încă o ciudăţenie şi o curiozitate la noi. În alte ţări din Europa deja l-a înlocuit pe clasicul grădinar.

Are o autonomie de două ore şi când se descarcă se pune singur la încărcat. scris pe ecran Costă de la o mie de euro până la 18.000 de euro, pentru cele ce pot fi folosite pentru terenuri de golf.

Tot pentru grădină este şi cuptorul pe cărbuni care are şi spaţiu şi de luat masa. intra scris pe ecran Cine şi-l doreşte trebuie să aibă însă 500 de euro în buzunar.

Clasica plasă de ţânţari nu mai este doar fixă, se poate regla ca un evantai şi nu se deformează.

Iar, cine vrea lux, poate investi în cel mai nou jacuzzi din lume care costă intra scris pe ecran atenţie, 18.000 de euro.

Nici centralele termice nu au rămas în urmă. Pentru încălzirea unei case, noutatea este centrala care funcţionează şi pe bază de porumb sau coji.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Ce este la modă pentru casă și grădină în primăvara 2018