Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noua destinaţie superbă din Europa care intră în portofoliul Wizz Air. Zborurile vor avea plecare din Bucureşti

Wizz Air lansează o nouă rută, de la București către Leipzig. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică.

de Redactia Observator

la 20.06.2024 , 15:39

Noua destinaţie din Europa care intră în portofoliul Wizz Air. Zborurile vor avea plecare din Bucureşti Noua destinaţie din Europa care intră în portofoliul Wizz Air. Zborurile vor avea plecare din Bucureşti - Shutterstock

Leipzig, cunoscut pentru bogata sa moștenire culturală și pentru scena artistică spectaculoasă, este un oraș dinamic din Germania, care atrage vizitatorii cu arhitectura sa istorică, festivalurile de muzică renumite și piețele pline de viață.

"Lansarea curselor Wizz Air București – Izmir și București – Leipzig, precum și reluarea curselor București – Budapesta reprezintă conexiuni importante care oferă oportunități economice și turistice, cu beneficii semnificative pentru pasagerii care au șansa să călătorească pe aceste rute", a declarat Gabriel Bulgaru, directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București.

Zboruri către Budapesta şi Izmir, din iunie

Articolul continuă după reclamă

Începând din iunie, Wizz Air operează zboruri zilnice de la București către Budapesta, asigurând pasagerilor o conectivitate fără întreruperi între aceste două orașe. În plus, călătorii din Brașov se bucură de zboruri către Budapesta de trei ori pe săptămână, operate în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Wizz Air a lansat din iunie şi noi zboruri din Bucureşti, spre Izmir, o nouă destinaţie de vacanţă în Turcia, biletele de avion fiind disponibile pe site-ul său şi prin aplicaţia pentru mobil, la preţuri ce pornesc de la 199 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri economice » Noua destinaţie superbă din Europa care intră în portofoliul Wizz Air. Zborurile vor avea plecare din Bucureşti