Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noua modă care ia cu asalt Capitala. Oamenii scot din buzunar şi 700 de lei pentru a fi siguri că poartă ceva unic

Bazar în inima Capitalei! Bucureştenii care ajung în acest weekend pe Calea Victoriei pot găsi de la bijuterii şi accesorii până la haine personalizate şi obiecte din piele lucrate manual. Toate sunt realizate de mici producători. 

de Antuanela Raileanu

la 17.08.2024 , 19:37

"Bazaar pe Victoriei" este un eveniment organizat periodic în Capitală şi aşteptat cu nerăbdare de mulţi bucureşteni. "Este foarte drăguţ, am mai fost şi în ediţiile trecute. Bijuterii şi hăinuţe, ce cumpără orice doamnă".

Zeci de meşteri îşi prezintă marfa la târg. "Evenimentele sunt cu mici antreprenori locali. Bijuterii, haine handmade, săpunuri naturale, lavandă", spune Daniela Gheorghe, organizatoarea evenimentului. 

"Procesul durează diferit în funcţie de bijuteria realizată. Un colier, de exmplu, durează mult mai mult decât ar putea să dureze o brăţară sau o pereche de cercei", explică antreprenoarea Teodora Olteanu. Preţurile pentru hainele personalizate variază între 95 de lei şi 250 de lei la tricouri, respectiv între 300 de lei şi 700 de lei în cazul gecilor.

Vezi și

"Facem totul manual, lucrăm după designuri pe care noi le gândim sau după imagini pe care ni le trimit clienţii. Oamenii sunt foarte încântaţi să poarte ceva unic şi ceva inspirat din pasiunile lor", povesteşte Loredana, una dintre antreprenoarele care participă la târg.

Spre exemplu, o geacă este una dintre cele mai complexe lucrări. Artistul a lucrat la ea cel puţin şapte ore. Bazaar pe Victoriei va fi deschis şi mâine între 11:00 şi 21:00.

Antuanela Raileanu Like

Lumea politică este complicată, o zi nu seamănă cu alta. Știu că e complicată, văd asta "la firul ierbii". Și voi știți că e complicată, o simțiți prin toate deciziile care vă afectează.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri economice » Noua modă care ia cu asalt Capitala. Oamenii scot din buzunar şi 700 de lei pentru a fi siguri că poartă ceva unic