Antena Meniu Search
x

Video Pantofi fake cu eticheta "made in Italy", vânduţi cu 200 de euro, deşi valorează câteva zeci de euro. Frauda este de 20 de milioane de euro

700.000 de pantofi cu etichetă de Italia şi vânduți ca articole de lux, erau făcuţi, de fapt, în România, Albania şi China.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 20:46

Vezi și

Marfa a fost descoperită şi confiscată după descinderi de proporţii în Italia. Agenții Gărzii de Finanțe din Torino au descins la "o cunoscută companie italiană" de încălțăminte, scrie RaiNews.it. Sute de mii de pantofi fabricați în China, România și Albania, erau marcați ca fiind "made in Italy".

Încălţămintea, care costa peste 200 de euro perechea, a fost găsită în şapte depozite din zona Torino. Carabinerii colaborează cu poliţiştii din România ca să dea de urma reţelei de falsificatori. 

Verificările efectuate asupra fluxurilor vamale au arătat că bunurile etichetate ilegal ca fiind italiene, erau de fapt fabricate și ambalate în altă parte, la un preț redus, apoi depozitate într-un depozit aparținând firmei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Pantofi fake cu eticheta "made in Italy", vânduţi cu 200 de euro, deşi valorează câteva zeci de euro. Frauda este de 20 de milioane de euro