Antena Meniu Search
x

Video Patronul unui cunoscut restaurant din Maramureş, prins beat la volan şi pe punctul de a face accident. Oprit de poliţişti, abia se mai ţinea pe picioare

Patronul unui restaurant din oraşul Șomcuta Mare, judeţul Mramureş a fost surprins în timp ce circula beat la volan şi era cât pe ce să intre într-o altă maşină care venea din sens opus. 

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 08:29

Vezi și

Bărbatul a fost filmat de către un alt participant la trafic. Pe imagini se observă cum şoferul merge haotic pe drum. La un moment dat aproape intră într-un şanţ şi a fost la un pas să lovească maşinile care veneau din faţă.  

A condus chiar și contrasens pe anumite porțiuni de drum. În cele din urmă polițiștii l-au oprit, iar acesta abia se ţinea pe picioare. A refuzat categoric să fie testat cu aparatul etilotest. A acceptat în schimb să fie dus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Patronul unui cunoscut restaurant din Maramureş, prins beat la volan şi pe punctul de a face accident. Oprit de poliţişti, abia se mai ţinea pe picioare