Antena Meniu Search
x

Video Pătrunjelul, în topul celui mai comandat produs online în 2023. Una din patru comenzi la domiciliu a conţinut o legătură de verdeţuri

Ce alimente îşi cumpără cel mai mult românii online. N-o să ghiciţi aşa că vă spunem noi. Suntem mari amatori de verdeţuri. Anul trecut, una din patru comenzi la domiciliu pe platformele de profil a conţinut cel puţin o legătură de diverse verdeţuri. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 04.01.2024, 22:00

Vezi și

În 2023, cele mai vândute produse au fost verdeţurile, iar pătrunjelul este pe locul întâi, peste 177.000 de legături au fost vândute într-un singur an, dublu faţă de 2022.

Imediat după pătrunjel urmează mărarul, salata verde şi ceapa verde, una din nouă comenzi conţine o legătură de pătrunjel, iar una din trei comenzi sunt verdeţuri.

Pătrunjelul este destul de consumat în rândul românilor, se foloseşte atât la mâncare, cât şi la preparatele coctailurilor. Sunt destul de multe baruri care prepară coctailul de pătrunjel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Pătrunjelul, în topul celui mai comandat produs online în 2023. Una din patru comenzi la domiciliu a conţinut o legătură de verdeţuri