Antena Meniu Search
x

Prețul SUV-ului Mustang Mach-E de la Ford va fi redus cu până la 8.100 de dolari. Vânzările sunt în declin

Ford Motor a redus preţurile SUV-ului său electric Mustang Mach-E cu până la 8.100 de dolari, după ce vânzările au scăzut puternic în ianuarie, transmite Reuters.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 09:00

Prețul SUV-ului Mustang Mach-E de la Ford va fi redus cu până la 8.100 de dolari. Vânzările sunt în declin
Prețul SUV-ului Mustang Mach-E de la Ford va fi redus cu până la 8.100 de dolari. Vânzările sunt în declin - Shutterstock

Versiunea Mach E a modelului anului 2023 are acum un preţ de vânzare cu amănuntul sugerat de 39.895 USD, în scădere de la 42.995 USD. Versiunea de vârf Mach-E GT va costa cu aproximativ 7.600 USD mai puţin, respectiv 52.395 USD.

Alte versiuni vor avea un preţ mai mic cu 8.100 de dolari

Alte versiuni, inclusiv versiunea premium cu autonomie extinsă, vor avea un preţ mai mic cu 8.100 USD, până la 48.895 USD. Ford a spus că reducerile de preţ au loc pe măsură ce producătorul auto continuă ”să se adapteze la piaţă pentru a obţine combinaţia optimă de creştere a vânzărilor şi valoare pentru clienţi”.

Producătorul de automobile din Dearborn, Michigan, a declarat că vânzările Mach-E în SUA au scăzut cu 51% în ianuarie, până la 1.295.

Pe acelaşi subiect

Mach-E şi-a pierdut eligibilitatea pentru un credit fiscal

Mach-E şi-a pierdut eligibilitatea pentru un credit fiscal de 3.750 de dolari la 1 ianuarie, după intrarea în vigoare a noilor cerinţe de aprovizionare cu baterii ale Departamentului Trezoreriei SUA, care vizează reducerea lanţului de aprovizionare a vehiculelor electrice din China.

Numeroase alte modele au pierdut la rândul lor creditele fiscale. Săptămâna trecută, Trezoreria a declarat că a rambursat dealerilor de automobile aproximativ 135 de milioane de dolari ,plăţi în avans, pentru creditul fiscal pentru vehiculele electrice de consum, la punctul de vânzare, până pe 6 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă este teamă să cumpăraţi conserve din magazine?
Observator » Stiri economice » Prețul SUV-ului Mustang Mach-E de la Ford va fi redus cu până la 8.100 de dolari. Vânzările sunt în declin