Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Programul "Litoralul pentru toţi" se apropie de final. Cât costă acum o noapte de cazare la hotel în extrasezon

Dacă este joi... înseamnă că se apropie weekendul. Iar dacă nu aveţi program încă, vă facem noi. Doar o săptămână mai avem la dispoziţie dacă vrem să mergem la mare cu costuri mici. Pe scurt, sunt ultimele zile ale programului Litoralul pentru toţi. Cererea a fost mare iar cele mai multe oferte le-au avut de departe hotelurile din sudul litoralului.

De Andreea Filip la 08.06.2023, 12:46
Vezi și

În staţiunea Venus, peisajul este diferit faţă de partea de nord a litoralului, plajele sunt generoase dar sunt şi zone cu multă verdeaţă, de aceea unii turisţi vin aici an de an, în special cei care au copii.

În ceea ce priveşte preţurile, vorbim de tarifele de la hotelurile de 2 stele, care sunt între 100 şi 130 de lei pe noapte şi între 100 şi 150 la hotelurile de 3 stele, 150 de lei fiind tariful cu mic dejun inclus pentru o noapte de cazare.

Sunt şi hoteluri de 4 stele în cadrul programului care vin cu oferte în această perioadă, în jur de 400 de lei pe moapte la unităţile cu regim All Inclusive.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri economice » Programul "Litoralul pentru toţi" se apropie de final. Cât costă acum o noapte de cazare la hotel în extrasezon