Antena Meniu Search
x

Video Programul Rabla pentru Electrocasnice 2022, "închis" după doar două ore şi jumătate. Voucherele s-au epuizat imediat, bugetul primei etape a fost de 25 milioane de lei

Programul Rabla pentru electrocasnice merge ca pe roate. Voucherele pentru frigidere, mașini de spălat rufe și mașini de spălat vase s-au epuizat în doar două ore şi jumătate.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 24.06.2022, 19:38

Vezi și

Bugetul acestei prime etape este de 25 de milioane de lei. Programul a fost lansat în această dimineaţă, 24 iunie, la ora 10:00, dar deja la orele prânzului toate voucherele au fost epuizate. Vorbim în total de 62.500 de vouchere care au fost rezervate. Cele mai multe, aproximativ 50.000 au fost pentru maşini de spălat rufe şi pentru frigidere, iar restul au fost pentru maşini de spălat vase. Tichetele au o valoare de 400 de lei, iar o dată validat, voucherul este valabil doar 7 zile.

Cumpărăturile se pot face online, dar şi în magazine. În total, 55 de retaileri s-au înscris în acest program. Lista cu magazinele participante o puteţi găsi pe afm.ro. Luna viitoare sunt programate următoarele două etape ale Programului Rabla pentru Electrocasnice. Atunci, vor fi putea fi obţinute vouchere pentru laptopuri, tablete, aparate de aer condiţionat sau aspiratoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » Programul Rabla pentru Electrocasnice 2022, "închis" după doar două ore şi jumătate. Voucherele s-au epuizat imediat, bugetul primei etape a fost de 25 milioane de lei