Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Rabla Electrocasnice 2022. Bugetul alocat primei etape a fost epuizat în două ore şi jumătate. Care au fost cele mai solicitate electrocasnice

Începând de vineri dimineaţă, cei care s-au înscris zilele trecute în programul Rabla pentru Electrocasnice şi-au putut genera voucherele. Vă reamintim, este vorba despre tichete în valoare de 400 de lei care pot fi obţinute în schimbul aparatelor vechi. 

de Alin Stan

la 24.06.2022 , 14:42

Update: Bugetul de 25.000.000 lei alocat primei etape a programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat în aproximativ două ore şi jumătate de la lansare. 

Solicitanţii persoane fizice au generat 62.500 de vouchere, a câte 400 de lei fiecare, astfel: 25.695 vouchere pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare; 24.096 vouchere pentru categoria maşini de spălat rufe; 12.709 vouchere pentru categoria maşini de spălat vase.

Solicitanţii se vor putea prezenta săptămâna viitoare la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit.

Vezi și

Când au loc următoarele etape din Programul Rabla pentru Electrocasnice 

De asemenea, cea de-a doua etapă are loc în perioada 1-7 iulie şi se adresează celor care vor să îşi cumpere o tabletă sau un laptop. Iar ultima etapă, cea de-a treia are loc în perioada 8-14 iulie. 

Valoarea totală a produselor este de 25.0000.000 lei, iar perioada de valabilitate a voucherului a scăzut de la 15 zile, la 7 zile. 

Alin Stan Like

Am dat scena, primul drum pe care îl alesesem în viață, pe televiziune. Mărturisesc că am visat să fiu în fața voastră, a celor care ne privesc și citesc încă din copilărie. Munca în televiziune m-a cucerit însă.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri economice » Rabla Electrocasnice 2022. Bugetul alocat primei etape a fost epuizat în două ore şi jumătate. Care au fost cele mai solicitate electrocasnice