Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reduceri de până la 50% la hotelurile de pe litoral, pentru mini-vacanţa de Paşte şi 1 Mai

Mini-vacanţa de Paşte şi 1 Mai reprezintă noile puncte pe care se focalizează majoritatea românilor! Iar locul cel mai căutat pentru a petrece sărbătorile este litoralul Mării Negre! Ofertele sunt încă disponibile acolo pentru oamenii care n-au apucat să-şi rezerve camere.

de Redactia Observator

la 15.02.2019 , 18:05

Mini-vacanţa de Paşte şi 1 Mai reprezintă noile puncte pe care se focalizează majoritatea românilor! Iar locul cel mai căutat pentru a petrece sărbătorile este litoralul Mării Negre! Ofertele sunt încă disponibile acolo pentru oamenii care n-au apucat să-şi rezerve camere. Iar hotelierii oferă reduceri de până la 50 la sută.

Litoralul românesc este în vizorul tuturor turiştilor acum pentru perioada de Paşte şi 1 mai. Iar hotelierii vin în ajutorul lor.

Reducerile Early Booking sunt în continuare disponibile, atât pentru 1 mai, cât şi pentru sejururile din vară. Oamenii pot rezerva pachetele promoţionale până pe 20 martie.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri economice » Reduceri de până la 50% la hotelurile de pe litoral, pentru mini-vacanţa de Paşte şi 1 Mai