Antena Meniu Search
x

Video Românii, mari amatori de cumpărături second hand. Categoria neaşteptată care ocupă locul al doilea în topul căutărilor

Dacă unii abia aşteaptă black friday pentru a face cumpărături, alţii preferă să achiziţioneze produse la mâna a doua. O dată cu creşterea inflaţiei din ultimul an românii au început să-şi cumpere de pe internet tot mai multe produse second-hand, arată un studiu realizat de o platformă de vânzări.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 07.11.2023, 09:00

Vezi și

Pe primul loc în topul căutărilor, dar şi am vânzărilor de pe această platformă găsim articolele vestimentare, hainele de la brandri de lux,  care se găsesc la preţuri cu mult mai avantajoase.

Pe locul al doilea găsim însă articole care ţin de casă şi grădină. În căutări se regăsesc şi accesorii pentru grătar, grătare, mobilier pentru exterior şi unelte.

Pe locul al treilea sunt electronicele şi electrocasnicele. Românii caută să cumpere second hand telefoane de ultimă generaţie la preţuri mai accesibile şi electrocasnicele menite să ne facă viaţa de zi cu zi mai uşoară, prin faptul că ajungem să facem aceste comenzi online ajutăm şi mediul, întrucât s-au redus emisiile de carbon cu 1,7 milioane de tone.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Românii, mari amatori de cumpărături second hand. Categoria neaşteptată care ocupă locul al doilea în topul căutărilor