Antena Meniu Search
x

Video Sărbătorile de iarnă, sub semnul întrebării. Hotelierii încearcă să salveze un sezon dificil

Anul 2020 a fost unul dificil pentru hotelieri, însă aceştia mai au o speranţă - că mai pot salva ceva pe ultima sută de metri. Crăciunul şi Revelionul se apropie cu paşi repezi, iar managerii au creionat deja fel şi fel de variante pentru turişti.

de Redactia Observator

la 07.11.2020, 11:04

Vezi și
  • Hotelierii încearcă să salveze un an dificil
  • Pandemia a afectat puternic HoReCa
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

La Sovata, în judeţul Mureş, hotelierii au început deja pregătirile pentru sărbătorile de iarnă şi au ieşit venit cu cele mai avantajoase oferte pentru turişti în anul pandemic.

Zsofia Kiss, director hotel: Pentru Crăciun şi pentru Revelion avem un grup întreg, nu avem petrecere organizată, dar am închiriat hotelul ca şi cum ar fi o pensiune, închiriat la cheie pentru un singur grup.

Chiar dacă limitarea numărului de persoane şi distanţarea socială nu trebuie să lipsească, anul acesta, de sărbători, românii încă sunt încrezători într-un sejur normal.

Orsolya Kelemen, administrator vila din Sovata: Limităm numărul persoanelor care pot să intre în vilă şi trebuie să ne pregătim şi pentru cazul în care ei nu pot să petreacă în interior.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sărbătorile stau sub semnul întrebării şi Pe Valea Prahoveii. Hotelierii din Sinaia speră să poată veni în întâmpinarea turiştilor cu serviciile de altă dată.

Ciprian Stanciu, manager hotel: Ne gândim pentru pachetul de Crăciun că putem organiza mesele festive şi cu antreu şi voie bună chiar în aer liber, în jurul porcului sau în jurul focului de tabară.

Pentru noaptea dintre ani, hotelierii au pregătit pachete speciale şi au încercat să menţină preţurile din anii anteriori.

Cu toate că ne aşteaptă un sejur diferit, anul acesta, de sărbători, variantele de relaxare sunt nenumărate. Pârtiile de schi, focul de tabără sau drumeţiile scurte sunt doar câteva exemple.

Paul Popa, director centru de informare turistică: Nu vom mai avea, poate, tradiţionalele târguri de Crăciun la dimensiunea şi la amploarea celor pe care le aveam, dar vor exista unele spaţii care vor putea produce astfel de mici evenimente. Rămânem cu speranţa că sărbătorile vor fi în continuare importante.

Chiar dacă momentan nu se ştie cum vor decurge sărbătorile de iarnă, unii turişti nu au stat pe gânduri şi deja şi-au rezervat camerele la munte, pentru Revelion. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Sărbătorile de iarnă, sub semnul întrebării. Hotelierii încearcă să salveze un sezon dificil