Antena Meniu Search
x

Tina Turner, mesaj emoționant pentru fiul său Ronnie, care a murit la vârsta de 62 de ani: " Închid ochii şi mă gândesc la tine"

Celebra cântăreaţă Tina Turner, în vârstă de 83 de ani, i-a adus un omagiu "fiului ei iubit", Ronnie Turner, care a murit joi la vârsta de 62 de ani, şi spune, într-o postare online, că a părăsit lumea "mult prea devreme", relatează The Guardian, potrivit News.ro.

Tina Turner, mesaj emoționant pentru fiul său Ronnie, care a murit la vârsta de 62 de ani
Tina Turner, mesaj emoționant pentru fiul său Ronnie, care a murit la vârsta de 62 de ani - Profimedia

Ronnie Turner, şi el muzician, a avut probleme de sănătate. El a cântat cu grupul Manufactured Funk şi a jucat în filmul din 1993 "What's Love Got to Do With It", un film biografic despre mama sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vineri, Tina Turner a postat pe Instagram o fotografie alb-negru în semn de omagiu pentru fiul ei. "Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme. Îndurerată, închid ochii şi mă gândesc la tine, fiul meu iubit", este mesajul postat de legendara cântăreaţă.

Ronnie Turner era fiul cântăreţei cu fostul soţ Ike Turner. Fiul ei cel mare, Craig Turner, pe care l-a avut cu muzicianul Raymond Hill, s-a sinucis în 2018.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Tina Turner, mesaj emoționant pentru fiul său Ronnie, care a murit la vârsta de 62 de ani: " Închid ochii şi mă gândesc la tine"