Antena Meniu Search
x

Prima zi de vacanţă la munte. Peste 10.000 de turişti aşteptaţi pe Valea Prahovei

Românii care nu au fost astăzi la cumpărături au dat startul petrecerilor la munte. În staţiunile de pe Valea Prahovei, e deja atmosferă de sărbătoare. Primii turişti au încercat pârtiile, în timp ce în pensiuni, bucătarii au pregătit mese îmbelşugate.

Vezi și

Românii care nu au fost astăzi la cumpărături au dat startul petrecerilor la munte. În staţiunile de pe Valea Prahovei, e deja atmosferă de sărbătoare. Primii turişti au încercat pârtiile, în timp ce în pensiuni, bucătarii au pregătit mese îmbelşugate. Până la ospăţul serii, oamenii şi-au potolit foamea cu burgeri şi s-au încălzit cu vin fiert.

Pe stratul de zăpadă abia depus, schiurile, snowbordul şi sania alunecă perfect. Împreună cu turiştii, dăm startul vacanţei, pe pârtie!

Schiorii se bucură din plin de atmosfera de la Sinaia. La cota 2000, în schimb, bate vântul. Specialiştii spuneau că astăzi, la amiază, s-au înregistrat şi viteze de până la 90 de kilometri pe oră

Atmosfera de sărbătoare a cuprins deja toate staţiunile de pe Valea Prahovei. Din pensiuni, se aud colinde. Iar în aer, e un miros îmbietor de cârnaţi şi sarmale, dar şi de plăcintă aburindă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mergem şi pe pârtia Vârtop din Arieşeni, unde pe o ceaţă densă, turişti de toate vârstele se bucură de stratul de zăpadă care măsoară 80 de centimentri. În timp ce unii încalţă pentru prima dată schiurile, alţii oferă un spectacol impresionant.

Peste 10 mii de turişti sunt aşteptaţi să petreacă Crăciunul şi trecerea dintre ani numai pe Valea Prahovei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Prima zi de vacanţă la munte. Peste 10.000 de turişti aşteptaţi pe Valea Prahovei