Antena Meniu Search
x

Video Ultimele clipe din viața elevului de 13 ani, mort pe terenul de fotbal. A început să se simtă rău după un energizant

Un sportiv de 13 ani a murit subit chiar pe terenul de fotbal. Tragedia s-a întâmplat într-o localitate din Bistriţa Năsăud, iar băiatul tocmai ieşise de pe teren când i s-a făcut rău. Martorii dau vina pe o băutură energizantă cu care tânărul s-ar fi răcorit după meci. 

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 14:58

Vezi și

Totul s-a întâmplat în localitatea Maieru din judeţul Bistriţa. Băiatul în vârstă de 13 ani a participat la un antrenament de fotbal, un antrenament uşor - spune antrenorul lui. După încheierea acestui moment, antrenorul i-a lăsat pe copii pe teren.

Băiatul de 13 ani, potrivit martorilor, ar fi consumat o băutură energizantă şi în scurt timp, în jurul orei 18 a început să se simtă rău. A început să tremure, îl durea un picior, iar starea lui s-a agravat foarte rapid. A fost trimis la faţa locului echipaje medicale de la Sângeorz Băi.

Medicii au încercat să îl resusciteze pe băiat, însă din păcate în cele din urmă au fost nevoiţi să declare decesul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Ultimele clipe din viața elevului de 13 ani, mort pe terenul de fotbal. A început să se simtă rău după un energizant