Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat cu dizabilități a ars de viu în propriul pat, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări, în Cernica: "Am spart uşa, deja era mort"

Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un incendiu devastator, care a izbucnit seara trecută într-o locuinţă din localitatea Cernica, de lângă Capitală. Proprietarul casei, o persoană cu dizabilităţi, a murit carbonizat în propriul pat. 

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 07:40

A ars de viu în propriul pat, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări, în Cernica
A ars de viu în propriul pat, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări, în Cernica

Ora 20:45. Printr-un apel la 112 se anunţă un incendiu violent la o locuinţă, din localitatea Cernica. 

Reporter Observator: Vecinii care au văzut flăcările, au reuşit cu greu să intre în casă, pentru a salva victima. Din păcate, au intervenit mult prea târziu. Tot ei spun că bărbatul era fumător şi, de multe ori, îşi stingea ţigările chiar de podeaua locuinţei.

Martor: Era foarte mult fum. L-am văzut de la depărtare. Eram cu un băiat, cu un vecin. Am deschis prima dată geamul, am spart geamul, a izbucnit puţin focul. Când am spart uşa să îl scoatem, deja era mort.

A murit ars de viu în casa sa

Pe acelaşi subiect

Martor: Vecinul lui ne-a spus că arde ceva acolo. Am încercat să spargem geamurile, să rupem uşa. Am reuşit, dar pe el nu am putut să îl scoatem, din păcate. Am copilărit aici, de mici copii. Am copilărit cu el pe stradă.

Bărbatul în vârstă de 62 de ani locuia singur şi era în pat, când a izbucnit focul. Acolo şi-a găsit şi sfârşitul. Victima îşi pierduse un picior în urmă cu 5 ani, din cauza unei boli. Avea doi copii, dar şi rude şi prieteni, care îl vizitau des.

În urma incendiului, jumătate de casă s-a făcut scrum. Urmează ca pompierii să afle cu exactitate de la ce a pornit focul

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Un bărbat cu dizabilități a ars de viu în propriul pat, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări, în Cernica: "Am spart uşa, deja era mort"