Antena Meniu Search
x

Video Un buget mai mare la pensii, ajutoare pentru pensionari și familiile cu venituri mici - propunerile PNL

Guvernul promite mai mulţi bani şi pensionarilor dar şi persoanelor cu venituri mici. Printre propunerile care au fost luate în calcul în ședințele PNL se numără și o creștere cu 15% a bugetului pentru pensii, dar și plata anticipată a voucherelor de 250 de lei pentru luna ianuarie.

Lucia Cujbă
de Lucia Cujbă

la 16.11.2022, 23:57

Vezi și

Lucia Cujbă, reporter Observator: "Sunt  multe promisiuni în acest moment, toate venite dintre PNL. Familiile cu venituri până în 2.000 de lei și pensionarii ar urma să primească în ianuarie un ajutor de până în 700 de lei pentru plata facturilor la energie. Același ajutor ar urma să fie acordat și în februarie, așadar un total de 1.400 de lei, urmând ca numărul beneficiarilor să ajungă la patru milioane de persoane. Voucherele de 250 de lei pentru alimente vor fi acordate și în anul viitor, odată la două luni, iar banii care ar trebui să intre pe card în ianuarie vor fi virați mai devreme, până la Crăciun. Pentru pensionarii care au o pensie mai mică de 2.000 de lei guvernanții pregătesc un ajutor separat, bani trimiși odată la două luni, în șase tranșe, deocamdată nu știm despre ce sumă este vorba, însă toate aceste propuneri, conform unor surse politice se vor concretiza săptămâna viitoare."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Un buget mai mare la pensii, ajutoare pentru pensionari și familiile cu venituri mici - propunerile PNL