Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un gigant 100% românesc face angajări. Ce posturi sunt disponibile: are birouri în Bacău, București şi Iași

O companie 100% românească lansează un proiect nou pentru care se pregăteşte să angajeze IT-işti. Proiectul se va axa pe optimizarea proceselor de logistică și e-commerce. 

de Redactia Observator

la 26.08.2024 , 16:32

Un gigant 100% românesc face angajări. Ce posturi sunt disponibile: are birouri în Bacău, București şi Iași
Un gigant 100% românesc face angajări. Ce posturi sunt disponibile: are birouri în Bacău, București şi Iași - Shutterstock

Dedeman, liderul național în piața de bricolaj și o companie cu capital 100% românesc, deținută indirect de frații Pavăl, lansează proiectul DedeTech și recrutează specialiști IT, scrie economica.net. DedeTech va fi axat pe optimizarea proceselor de logistică și e-commerce pentru cele 62 de magazine Dedeman din țară.

Pentru acest proiect, Dedeman caută profesioniști IT. Sunt disponibile posturi de Programator Backend Senior, Programator Backend Middle, Programator Backend Junior, Modelator Date. 

DedeTech are birouri în Bacău, București, Iași

Articolul continuă după reclamă

DedeTech are birouri în Bacău, București, Iași și recrutează experți care vor lucra în departamentele IT și E-commerce ale Dedeman. Rolul acestora va fi să dezvolte și să implementeze sisteme tehnologice integrate, care să răspundă cerințelor dinamice ale clienților, asigurând totodată protecția datelor și securitatea infrastructurii informatice.

„Lumea se schimbă cu o viteză uimitoare, iar tehnologia a transformat modul în care trăim, lucrăm și interacționăm unii cu ceilalți. Dacă în urmă cu zece ani nu ne puteam imagina că vom ajunge să comandăm online produsele necesare pentru renovări, astăzi acest lucru a devenit o realitate cotidiană pentru milioane de oameni. Ca lider de piață, avem responsabilitatea de a ne poziționa în fruntea acestei revoluții digitale și de a le oferi clienților noștri, de fiecare dată, cele mai bune produse și servicii atât online, cât și în magazinele fizice. DedeTech este fundația pe care ne bazăm aceste aspirații, de aceea căutăm oameni talentați, care să împărtășească această viziune și care să devină parte din viitorul digital al Dedeman”, a spus Dragoș Pavăl, președintele Dedeman şi unul dintre fondatorii companiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Ştiri economice » Un gigant 100% românesc face angajări. Ce posturi sunt disponibile: are birouri în Bacău, București şi Iași