Antena Meniu Search
x

Jocul Pokemon Go doboară record după record

Pe lista deja lungă de recorduri doborâte de Pokemon Go se adaugă titlul pentru cel mai puţin timp necesar pentru ajungerea la 500 de milioane de dolari venituri de către un joc.

Pe lista deja lungă de recorduri doborâte de Pokemon Go se adaugă titlul pentru cel mai puţin timp necesar pentru ajungerea la 500 de milioane de dolari venituri de către un joc.

Puţine sunt jocurile de smartphone şi tabletă care au reuşit să obţină venituri mai mari de jumătate de miliard de dolari. Dintre ele, Pokemon Go este cel care a depăşit cel mai repede acest prag.

Jocul celor de la Niantic a doborât şi alte recorduri în cele câteva luni de când a fost lansat. Printre acestea, a devenit aplicaţia cea mai descărcată în prima săptămână de la lansare şi a fost jocul care a ajuns cel mai rapid la 50 de milioane de descărcări din Play Store.

Acum, conform analizei realizate de App Annie, Pokemon Go doboară un nou record, în ceea ce priveşte veniturile: jocul care a produs cel mai rapid jumătate de miliard de dolari. Suma vizează ambele platforme pe care este disponibil, atât Android, cât şi iOS.

Pokemon Go a depăşit, din punctul de vedere al vitezei cu care a generat venituri, jocuri precum Candy Crush Saga, Puzzle & Dragons sau Clash of Clans. Acesta a avut nevoie numai 60 de zile pentru a genera jumătate de miliard de dolari.

Candy Crush Saga a avut nevoie de peste 200 de zile pentru a genera 500 de milioane de dolari venituri. Puzzle & Dragons şi Clash of Clans au realizat acelaşi lucru în mai bine de 400 de zile.

Mai mult decât atât, conform celor de App Annie, Pokemon Go are toate şansele să depăşească un miliard în venituri până la finele anului. Chiar dacă jocul celor de la Niantic se află pe o pantă descendentă, are timp suficient pentru a câştiga până la sfârşitul acestui an încă 500 de milioane de dolari.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » Jocul Pokemon Go doboară record după record