Antena Meniu Search
x

Video Vacanţele de răzbunare umplu aeroporturile: anul a început cu un record de pasageri în România

Vacanţele de răzbunare umplu aeroporturile. De răzbunare pe pandemie. Anul a început cu un record de pasageri în România. Faţă de ianuarie anul trecut, aproape s-au dublat.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 01.03.2023, 20:45

Vezi și

După trei ani în care a trebuit să facă faţă pandemiei, grevelor, crizei de personal, provocărilor aduse de războiul din Ucraina - urmate de creşterea preţului la combustibil, industria aeronautică din România primeşte o gură de oxigen. Ianuarie 2023 a fost cea mai bună lună din istoria zborurilor, în raport cu numărul de pasageri: peste 1.600.000 de călători au ajuns pe aeroporturile din ţară.

Cu 80% mai mult decât în aceeaşi lună din anul trecut şi...la un nivel asemănător cu cifrele înregistrate în 2020. Rezultatele record sunt un semnal că pofta de vacanţe şi călătorii revine la nivelul de dinaintea pandemiei. Atunci, aproape două milioane de oameni treceau în fiecare lună, în medie, prin aeroporturile României. Acum, urmează vacanţele de Paşte, 1 Mai şi concediile de vară, aşa că am putea asista la alte statistici spectaculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Vacanţele de răzbunare umplu aeroporturile: anul a început cu un record de pasageri în România