Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Admitere facultate 2024. Specializarea unde se bat 50 de candidaţi pe un loc

Admitere facultate 2024. Absolvenţii de liceu dau ultima probă din vara aceasta, înainte să intre în vacanţă cum se cuvine. Cei care vor să meargă la facultate luptă serios în aceste zile pentru a fi studenţi. O concurenţă aprigă este la Universitatea din Bucureşti, unde sunt 50 de candidaţi pe un singur loc. Şi la Politehnică sunt mulţi aspiranţi, iar aici candidaţii dau şi examen pentru admitere. Iată care sunt cele mai căutate specializări.

de Mădălina Iacob

la 22.07.2024 , 17:51

La Politehnică, lupta este aprigă în acest an: 15 concurenţi pe loc, dacă vorbim despre cele mai căutate facultăţi - Automatică şi Calculatoare sau la secţia de Calculatoare. Locurile la buget sunt foarte puţine în acest an, doar 66 de locuri disponibile la Calculatoare, după etapa de pre-admitere. 

Admitere facultate 2024: bătaie pe locuri

Candidaţii îşi doresc, în mare parte, această specializare pentru salariile mari şi pentru programul flexibil. Asta îşi doresc acum candidaţii, să poată lucra o lună dintr-o parte, o lună din altă parte.

Vezi și

În schimb, unde admiterea se face pe bază de dosar, concurenţa este uriaşă: peste 50 de candidaţi pe loc la Facultăţile de Limbi Străine sau de Marketing de la Universitatea din Bucureşti.

Concurenţă mare este şi acolo unde se dă admitere pe bază de examen. La Universitate, de exemplu, Tehnologia Informaţiei este în top, cu aproape 20 de candidaţi pe loc, dar şi Psihologia, cu 15 candidaţi pe loc. 

Mădălina Iacob Like

De la prima transmisiune live, la înâlnirea cu Papa Francisc, funeraliile Reginei Elisabeta a doua, încoronarea regelui Charles şi până la ceremonia luminii sfinte din Ierusalim, meseria de jurnalist mă surprinde şi mă învaţă întotdeauna câte ceva. ...

Întrebarea zilei
Vi se pare mai eficient să vindeţi haine din garderoba personală online, pe grupuri sau diverse aplicaţii?
Observator » Educaţie » Admitere facultate 2024. Specializarea unde se bat 50 de candidaţi pe un loc