Antena Meniu Search
x

Video Cele mai noi tehnici de predare, la conferinţa Fischer Internaţional: "A devenit un reper pentru profesori"

Ajunsă la cea de-a 15 ediție, conferința anuală Fischer Internaţional este cel mai important eveniment din Educație, înainte de începerea anului școlar. Profesorii din România învăță tehnici noi de predare, cum să ajute elevii să își dezvolte abilitățile, dar și cum pot să folosească noi tehnologii în sala de clasă. 

de Redactia Observator

la 02.09.2022, 09:12

Vezi și

Conferinţa, care a început de ieri, se desfăşoară în sistem hibrid. 

Daniela Văduva, Director General Fischer International: Sunt 300 de profesori în sală și 600 online. Avem 900 de profesori care ne urmăresc, în acest moment. Această conferință a devenit un reper pentru profesori. 

Cele mai noi tehnici de predare

Trainerii din domeniul educaţiei îi aduc pe profesorii participanţi la zi cu cele mai noi metode de predare.

Pe acelaşi subiect

Akis Panayi, Hamilton House Publishers: Orice profesor ar trebui să fie în măsură să identifice nevoile elevilor lor şi apoi să-şi bazeze abordarea în funcţie de nevoile elevilor.

Profesorii români sunt dornici să afle cât mai multe despre metodele de predare practicate la nivel internațional.

Profesoare: Primesc nişte unelte pe care le pot aplica efectiv în sala de curs cu elevii mei. Iar asta este cel mai util beneficiu pe care îl aduce această conferinţă.

- Metodele se schimbă. Iar pentru a preda şi a dezvolta un serviciu de calitate tu trebuie să fii "updated" cu noile schimbări în educaţie.

Conferința este organizată de Fischer Internaţional, în parteneriat cu EDUCATORS by Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. 

Carmen Ştefan, PR Manager Fundaţia Dan Voiculescu: Invităm toti profesorii din România să ne prezinte proiectele lor, nevoile lor, pentru noi parteneriate, pentru a putea dezvolta, împreună, România, prin educație. 

În perioada pandemiei, peste 7000 de profesori au participat online la aceste conferinţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Cele mai noi tehnici de predare, la conferinţa Fischer Internaţional: "A devenit un reper pentru profesori"