Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Control ca pe aeroport la admiterea la Drept. Candidaţii au trecut prin porţi antitero, pentru a evita fraudele din anii trecuţi

Este zi importantă pentru tinerii care visează să devină avocaţi. Astăzi are loc admiterea la Facultatea de Drept din Bucureşti. 5 candidaţi se luptă pentru a obţine un loc care să le asigure un viitor în avocatură sau magistratură.

de Redactia Observator

la 21.07.2022 , 14:12

După ce au scăpat de bacalaureat, absolvenţii trec prin noi emoţii la examenul de admitere la Facultatea de Drept care are loc astăzi în Capitală. 

Pentru că în trecut au fost şi cazuri de fraudă tinerii au fost controlaţi mai ceva ca pe aeroport de către angajaţii facultăţii. Potrivit decanului, au fost instalate porţi antitero pentru a se asigura că nu vor mai întâmpina evenimente neplăcute şi anul acesta. 

Mulţi dintre candidaţi susţin că şi-au dorit de mici să dea la această facultate şi s-au pregătit suficient pentru a-şi vedea visul cu ochii.

Vezi și

Printre elevii veniţi să dea admiterea s-a prezentat şi un bărbat de 88 de ani. Chiar dacă mai are câteva hopuri de trecut, bărbatul este hotărât să lupte ca să îşi vadă visul împlinit. 

Cea mai mare rată de promovabilitate la bacalaureat, din ultimii zece ani, a adus cu ea și un număr record de tineri care vor să urmeze o facultate. Numai la Facultatea de Drept din Bucureşti 5 candidaţi se luptă pentru a obţine un loc care să le asigure un viitor în avocatură sau magistratură. Mai exact, 1251 de absolvenţi de liceu se luptă pe 285 de locuri disponibile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Educatie » Control ca pe aeroport la admiterea la Drept. Candidaţii au trecut prin porţi antitero, pentru a evita fraudele din anii trecuţi