Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video De ce nu a început încă programul "Şcoală după şcoală". Protest în faţa Primăriei Sectorului 2

Nici n-a început bine anul şcolar că deja au apărut problemele. Zeci de părinţi au ieşit în stradă, nemulţumiţi că mai multe şcoli din Capitală nu au parte încă de programul "Şcoală după şcoală". Este vorba despre un program vital pentru părinţi care acum trebuie să plătească bani mulţi dacă nu au cu cine să-şi lase copiii după prânz. Cu ce soluţii a venit primăria.

de Mădălina Iacob

la 09.10.2024 , 13:45

Protestul este în desfăşurare miercuri, la orele prânzului, în faţa Primăriei Sectorului 2, unde s-au adunat mai mulţi părinţi din cauza faptului că programul "Şcoală după şcoală" nu funcţionează în mai multe unităţi din zonă. 

"Şcoală după şcoală", scandal printre părinţi

Nu doar în acest sector sunt probleme, reclamă părinţii din Capitală. Acest program ar trebui să asigure în mod normal o masă copiilor după şcoală, dar şi activităţi alături de un profesor care să îi supravegheze până după-amiază, de cele mai multe ori de la ora 12 până la ora 16, atunci când părinţii pot veni după muncă, să îi ia acasă.

Vezi și

Directorii susţin acelaşi lucru, că nu au explicaţii pentru părinţi şi că, la sectorul 2 de exemplu, proiectul va fi pus în dezbatere publică abia la finalul lunii octombrie. De cealaltă parte, primăria spune că programul ar trebui să funcţioneze, iar elevii nu ar trebui să sufere.

Mădălina Iacob Like

De la prima transmisiune live, la înâlnirea cu Papa Francisc, funeraliile Reginei Elisabeta a doua, încoronarea regelui Charles şi până la ceremonia luminii sfinte din Ierusalim, meseria de jurnalist mă surprinde şi mă învaţă întotdeauna câte ceva.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Educaţie » De ce nu a început încă programul "Şcoală după şcoală". Protest în faţa Primăriei Sectorului 2