Meniu
Search
x

DOCUMENT | Scenariile după care vor funcţiona şcolile din Bucureşti în prima zi din noul an şcolar: 8 unităţi de învăţământ vor avea cursuri exclusiv online

Luni, 13 septembrie, începe noul an şcolar. Toţi copiii vor merge fizic la şcoală, cu unele excepţii. Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit că în 8 unităţi de învăţământ din Bucureşti, cursurile se vor desfăşura online.

De Redactia Observator la 12.09.2021, 20:41

Decizia a fost luată pentru că cele 8 unităţi de învăţământ nu au respectat criteriile de infrastructură şi resurse pentru a-şi putea desfăşura activitate în sistem normal. Cele 8 şcoli care vor începe noul an şcolar în sistem online sunt: Grădiniţă nr. 133 din Sectorul 2, Şcoala Gimnazială nr. 24 din Sectorul 2, Şcoala Gimnazială nr. 25 din Sectorul 2, Colegiului Economic HERMES din Sectorul 2, Şcoala Gimnazială nr. 124 din Sectorul 5, Şcoala Gimnazială nr. 280 din Sectorul 5, Liceul Teoretic "Ion Barbu" din Sectorul 5 şi Şcoala Sanitaeră Postliceală VITA din Sectorul 6.

Scenariile în care va funcţiona fiecare şcoală se vor actualiza săptămânl, în funcţie de evoluţia epidemiologică. Astfel, în fiecare zi de vineri elevii vor afla dacă săptămâna următoare vor merge fizic la cursuri sau vor învăţa online.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Educatie » DOCUMENT | Scenariile după care vor funcţiona şcolile din Bucureşti în prima zi din noul an şcolar: 8 unităţi de învăţământ vor avea cursuri exclusiv online