Antena Meniu Search
x

Sute de elevi din Timiș au parte de o masă caldă la şcoală. Cine le asigură meniul (Video)

320 de copii dintr-o comună din Timiş au parte zilnic, de acum încolo, de o masă caldă la şcoală. Meniul este asigurat de o firmă de catering, care va fi plătită din banii obţinuţi printr-un program guvernamental.

de Redactia Observator

la 14.05.2019, 17:33

Vezi și

320 de copii dintr-o comună din Timiş au parte zilnic, de acum încolo, de o masă caldă la şcoală. Meniul este asigurat de o firmă de catering, care va fi plătită din banii obţinuţi printr-un program guvernamental. Cadrele didactice speră ca masa pe care o primesc copiii să îi determine să vină zi de zi la şcoală. Iar asta înseamnă o scădere a ratei absenteismului.

Săptămâna a început cu semne bune la şcoala din Maşloc, judeţul Timiş. De acum, copiii vor auzi zilnic, la ora prânzului, anunţul mult aşteptat.

În momentul de faţă, 320 de copii care învăţă din clasa a I-a şi până în a VIII-a în trei şcoli din comuna Maşloc beneficiază de masa caldă la prânz.

Într-o lună, copiii vor intra în vacanţa mare, dar atunci când se vor întoarce la şcoală vor avea din nou parte de masa caldă la prânz pentru că bugetul de 500.000 de lei este prevăzut pentru tot anul calendaristic. O masă pe zi costă 10 lei pentru fiecare copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Educatie » Sute de elevi din Timiș au parte de o masă caldă la şcoală. Cine le asigură meniul (Video)