Antena Meniu Search
x

Video Elevii de nota 10, premiaţi şi în acest an de primării. Pentru nota maximă, fiecare absolvent primeşte 1000 de lei

An de an, elevii de nota 10 sunt premiaţi de primării. Anul acesta, tinerii care obţin note maxime la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat vor avea parte de un eveniment special. 

de Redactia Observator

la 04.07.2021, 10:09

Vezi și

Vorbim despre o festivitate în cadrul căreia elevii care au obţinut nota 10 la toate examenele, atât la Evaluarea Naţională, cât şi la Bacalaureat vor primi diverse premii. Pe lângă coronițe, diplome şi cărţi vor primi şi premii în bani, mai exact suma de 1000 de lei. 

Evenimentul a avut loc şi anul trecut, în ciuda restricţiilor împotriva Covid-19.

Premiați vor fi si profesorii lor îndrumători care i-au ajutat să obțină notele mari. Diriginţii, directorii, dar şi profesorii de specialitate vor primi tablete şi nu bani. Pentru Evaluarea Națională vorbim, înainte de contestații, de 7 note de 10, faţă de 46 anul trecut. Ramâne de văzut câţi elevi vor lua nota 10 la Bacalaureat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Elevii de nota 10, premiaţi şi în acest an de primării. Pentru nota maximă, fiecare absolvent primeşte 1000 de lei