Antena Meniu Search
x

Video Elevii încep de azi modulul al treilea din anul şcolar. Urmează însă vacanţa mobilă sau de schi, care diferă în funcţie de fiecare inspectorat

Elevii se întorc de astăzi la cursuri şi încep modulul al treilea din acest an şcolar. Chiar dacă vacanţa de iarnă s-a încheiat, copiii nu au de ce să se întristeze pentru că urmează alte vacanţe, chiar de luna viitoare. 

de Angela Bertea

la 08.01.2024, 10:16

Vezi și

Temperaturile și vremea de afară, cel puţin de aici de la Suceava, unde a nins, ne duc cu gândul cu atât mai mult la următoarea vacanță, de o săptămână, și anume vacanţa mobilă sau de schi, așa cum mai este cunoscută - ce se va desfășura în perioada 12 februarie - 3 martie, în funcţie de săptămâna de vacanţă aleasă de fiecare inspectorat şcolar în parte.

Urmează vacanţa mobilă

Spre exemplu, primii care vor intra în vacanţă luna viitoare vor fi elevii din Satu Mare și Bistriţa Năsăud în perioada 12-18 februarie. Apoi, elevi din 25 de județe și Municipiul București vor fi în vacanţă în următoarea săptămână - 19 - 25 februarie, iar restul din 14 județe în perioada 26 februarie - 3 martie.

Va urma și vacanța de primăvară ce va avea loc în perioada 27 aprilie – 7 mai și va cuprinde și sărbătorile Pascale. Ultima vacanță din acest an școlar va fi cea de vară și va începe pe 22 iunie.

Anul școlar 2023-2024 cuprinde 36 de săptămâni de cursuri, grupate în 5 module.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Educatie » Elevii încep de azi modulul al treilea din anul şcolar. Urmează însă vacanţa mobilă sau de schi, care diferă în funcţie de fiecare inspectorat