Antena Meniu Search
x

Video Încep reînscrierile la creşă și grădiniţă 2024. Etapele pe care trebuie să le parcurgă părinţii

Emoţii uriaşe pentru părinţii din întreaga ţară. Începe prima etapă de înscriere a copiilor la creşe şi grădiniţe, iar bătălia pe locurile puse la dispoziţie, va fi ca-n fiecare an, una acerbă.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 27.05.2024 , 08:20

Înscrieri la grădiniţă 2024

O nouă serie de emoții pentru părinți. Părinții care vor să își înscrie copiii pentru prima oară la creșă sau grădiniță, indiferent de grupa, pot face acest lucru de luni, de pe 27 mai și până pe 14 iunie.

După care, urmează cea de-a doua, în perioada 17 iunie - 5 iulie 2024. În această etapă se realizează înscrierea copiilor, pe locurile libere rămase în urmă derulării primei etape. Potrivit Ministerului Educației, copiii cu vârste cuprinse între trei luni și trei ani pot fi înscriși la creșă, în timp ce cei care au între trei și șase ani pot fi înscriși la grădiniță.

Vezi și

Între 19 şi 29 august are loc etapa de ajustări - înscrierea copiilor care nu au fost înscrişi în primele două etape şi care nu au participat la înscriere. Pe 30 august se vor afişa listele copiilor înscrişi şi numărul de locuri libere după etapa de ajustări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Educatie » Încep reînscrierile la creşă și grădiniţă 2024. Etapele pe care trebuie să le parcurgă părinţii