Antena Meniu Search
x

Surpriză emoționantă pentru un învățător din Brașov, de ziua sa, de la elevi

Chiar dacă stau în izolare, mai mulţi elevi de la o şcoală din Braşov şi-au sărbătorit online învăţătorul. Semn că nu au învăţat împreună doar literele alfabetului, ci şi ABC-ul emoţiilor. "Domnul", cum îi spun copiii, a împlinit astăzi, 65 de ani şi cum şcolile sunt închise, cei mici, cu ajutorul părinţilor, i-au trimis urările pe Whatsapp.

de Redactia Observator

la 03.05.2020, 22:53

Vezi și
  • Aurel Câmpeanu a împlinit 65 de ani.
  • Este învățător de 45 de ani, dintre care 37 a predat în satul natal.

A fost avalanşă de urări şi un munte de emoţie.

”La mulţi ani, domnul învăţător. Vă iubesc şi-mi este dor de dumneavoastră”, a fost unul dintre mesajele pentru dascăl.

Unul după altul, toţi puştii de la o şcoală din Braşov i-au trimis gândurile lor bune şi sincere învăţătorului cu părul alb.

AUREL CÂMPEANU, învățător: Foarte emoţionant, şi mie îmi este dor de ei. Aş fi vrut să fim cu toţii, să ieşim undeva, să fim în clasă...

Domnul Aurel Câmpeanu a împlinit 65 de ani. Este învăţător de 45 de ani. Iar de 37 predă la şcoala din satul natal căreia i-a fost, pe rând, elev, profesor şi director. A făcut oameni din zeci de generaţii de elevi. Cu toţii a avut o legătură specială.

AUREL CÂMPEANU, învăţător: Sunt foarte ataşat de ei şi ei de mine. Eu când m am făcut învăţător, exact pornirea asta am avut-o, îi iubesc mult. Sperăm să trecem şi peste asta şi să ne întâlnim cu toţii.

ALINA MARIA BÂRJAC, mama unui elev: Am vrut să i facem o surpriză, fiecare la casa lui, să i facă o surpriză. Este foarte greu, din punct de vedere al dascălului, distanţarea asta... I-am explicat şi eu copilului cum am ştiut: că Dumnezeu ne a dat o pauză de rugăciune.

Învățătorul a recunoscut că este cea mai frumoasă surpriză pe care a primit-o ca dascăl din partea copiilor și că abia așteaptă să reînceapă școala pentru a fi din nou împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Educatie » Surpriză emoționantă pentru un învățător din Brașov, de ziua sa, de la elevi