Antena Meniu Search
x

Mesaje de sfârșit de an școlar. Urări pentru elevi, învățătoare sau profesori

Cele mai frumoase mesaje de sfârșit de an școlar de la părinți, profesori și colegi de clasă. Iată cele mai frumoase gânduri pe care le poţi transmite la finalul anului şcolar.

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 15:22

Elevi
Mesaje de sfârșit de an școlar. - Shutterstock

Printre mesajele de sfârșit de an școlar trebuie să se regăsească și cele însoțite de sincere felicitări, atât pentru elevi, cât şi pentru profesori. Cei mici se vor simţi validaţi, apreciaţi pentru eforturile lor şi vor avea motivaţia de a obţine rezultate la fel de bune ori chiar mai bune şi în viitor. De asemenea, profesorii, cât şi părinţii, vor simţi satisfacţie şi bucurie pentru rezultatele remarcabile la care au contribuit.

Mesaje de sfârșit de an școlar pentru elevi din partea profesorilor

Sunteți precum niște steluțe strălucitoare întrucât ați trecut cu brio prin această etapă. Felicitări pentru absolvirea clasei pregătitoare și mult noroc în continuare!

Felicitări cu finele anului școlar, pentru odihna binemeritată și pentru debutul unui sezon estival strălucitor. Vă doresc să lăsați deoparte paragrafele și formulele, regulile și teoremele!

Pe acelaşi subiect

Cu ocazia încheierii anului școlar, vreau să vă spun că m-ați făcut să fiu tare mândru/mândră de voi și știu că mai urmează să faceți o mulțime de minuni. Felicitări, dragii mei copii!

Vă felicit pentru sfârșitul anului școlar și vă doresc să uitați de cărți și manuale pentru o vreme, să mergeți în lumea minunată a fanteziei și relaxării, să vă petreceți fiecare zi de vară vesel și fericit, să vă umpleți de noi forțe și inspirație.

Multă dragoste și felicitări pentru elevii mei dragi. Fie ca succesul să vă însoțească din plin și în anii următori!

Vă doresc o vacanță minunată cu prietenii, familia și noii cunoscuți, o dispoziție însorită și povești uimitoare în această vară. Încercați doar să nu uitați tot ce s-a învățat atât de sârguincios pe tot parcursul anului școlar.

Felicitări pentru sfârșitul anului școlar! A fost diferit pentru toată lumea- pentru cineva a fost o lecție de viață, o nouă descoperire, evenimente importante, pentru altcineva- o porțiune de cunoștințe și abilități; simplu sau complex, dar pentru fiecare- plin de gânduri, concluzii și planuri!

Dragi elevi, vă felicit sincer pe TOȚI cu finalul anului școlar! Vă doresc succes, fericire, sănătate și bună dispoziție!

Felicitări pentru că ați reușiți să absolviți cu brio. M-ați făcut mândră/mândru că sunt profesoara/profesorul voastră/vostru!

Mi-aș dori ca fiecare profesor să aibă elevi ca voi. Nu m-ați făcut doar pe mine mândru/mândră de voi, ci ați făcut ca tot liceul să fie astfel. Felicitări pentru că ați absolvit cu atât de mult succes!

Mesaje de sfârșit de an școlar pentru elevi din partea părinţilor

Sunt atât de mândru/ă de tine! Să nu renunți niciodată la dorința de a munci mult și la răbdarea de care dai dovadă în fiecare zi. Felicitări, dragul meu/draga mea pentru rezultatele deosebite din acest an școlar!

Felicitări pentru că ai încheiat primul mare capitol din povestea ta de succes. Îți dorim să ai parte de realizări și mai strălucitoare!

Faptul că te poți numi absolvent/ă este o realizare extraordinară pentru tine. Suntem binecuvântați că avem un copil ca tine. Felicitări, draga noastră/dragul nostru!

Pentru că ai absolvit liceul, ai încheiat una dintre cele mai uimitoare călătorii ale tale. Să aspiri în continuare spre excelență! Cu dragoste și cu mândrie, îți transmitem cele mai sincere felicitări!

Mesaje de sfârșit de an școlar pentru preşcolari

Felicitări, scumpii mei, pentru că ați absolvit grădinița! Vă doresc succes la școală, să aveți note mari și bucurii!

Celor mai dragi copii ai mei, să aveți o zi de absolvire minunată! Sunt atât de mândră de voi și vă doresc și mai multe reușite. Felicitări, copii!

Pentru că anii petrecuți la grădiniță s-au încheiat atât de frumos, vă doresc numai succes în următorul capitol al vieții voastre. Felicitări și mult succes la școală!

La început totul a părut greu, dar ați absolvit grădinița cu brio. Vă felicit pe toți și vă doresc să rămâneți aceleași steluțe strălucitoare!

Mesaje de sfârșit de an școlar pentru colegi

Te felicit pentru finalul anului școlar! Poți fi mândru de tine, pentru că s-a terminat un alt an dificil și productiv! Vreau să-ți doresc o vacanță minunată, plină de impresii, călătorii și întâlniri cu noi prieteni!

Cele mai bune urări la sfârșit de an școlar! Îți doresc să scapi de toate concentrările tale de studiu și să te odihnești. Fii încărcat cu impresii, energie, bună dispoziție și noi oportunități. Bucură-te mult, distrează-te și relaxează-te!

E finele anului școlar! Vă doresc să nu va pierdeți toate cunoștințele în timpul verii, ci să aveți timp să va umpleți pieptul de amintiri, aventuri și momente luminoase. În general, puneți un punct final la sfârșitul propoziției didactice și odihniți-va!

 Vă doresc tuturor mult noroc, bună dispoziție, forță și realizarea tuturor planuri conturate! Felicitări cu sfârșitul anului școlar!

Un alt an școlar s-a încheiat, dar mai sunt mulți noi, interesanți și neexplorați în fața ta. Îți doresc să cauți mereu noi cunoștințe și să studiezi perfect.

Fie ca fiecare dintre voi să vă regăsiți în această lume! Felicitări cu sfârșitul anului școlar, dragi colegi!

Urări la final de an școlar pentru doamna învățătoare/dirigintă

Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. De aceea, o să vă spun: „Vă mulțumesc, doamnă dirigintă/învăţătoare!

Doamnă dirigintă/Domnule diriginte, voiam să vă spun că apreciez foarte mult modul în care ne-ați fost alături. Vă mulțumesc!

Vă mulțumesc pentru acest an școlar minunat petrecut alături de de dumneavoastră și pentru tot sprijinul acordat atât mie cât și colegilor mei. Abia aștept să ne revedem în toamna, dar și în ceilalți ani . 

Fie ca profesia dvs. să vă aducă mereu plăcere și satisfacție, iar copiii să vă aprecieze și să vă respecte! Vă mulțumim pentru tot!

Îți mulțumim, doamna dirigintă, pentru că ați făcut toate lecțiile noastre ușoare și distractive. Am așteptat mereu cu nerăbdare să particip la orele dvs.

Stimata noastră dirigintă, vă mulțumim pentru răbdarea și puterea pe care le-ați pierdut pentru învățarea noastră. Dumneavoastră ne sunteți ca a doua mamă!

Mesaje la finalul anului școlar pentru profesori

Vă suntem recunoscători pentru că ați creat un mediu grozav, în care am fost încurajați să ne exprimăm propriile gânduri și opinii.

Întotdeauna ați făcut tot posibilul pentru noi și vă suntem recunoscători. Vă mulțumim că sunteți un profesor fenomenal și că ne-ați fost alături pe parcursul acestui semestru/an școlar!

Cel mai mare compliment pe care îl poate primi un profesor este atunci când un elev se duce acasă și spune: „Mamă, am avut o zi minunată la școală.” Copilul nostru face asta în fiecare zi. Vă mulțumim!

Ne-ați ghidat mereu și ne-ați arătat calea spre succes. Vă mulțumim, domnule profesor, sunteți cel mai bun.

Dacă fiecare profesor din această lume ar fi la fel de dedicat ca dvs., niciun părinte nu ar trebui să-și facă griji pentru copilul său. Vă mulțumim pentru munca dvs. inspirată!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Mesaje de sfârșit de an școlar. Urări pentru elevi, învățătoare sau profesori