Antena Meniu Search
x

Ministrul Agriculturii vrea să atragă elevii spre agricultură: "Poate că mulți consideră că roșiile vin pe facebook, printr-un telefonaş"

Ministrul Agriculturii vrea sa îi înveţe pe copiii ca roşiile nu cresc pe Facebook. Adrian Chesnoiu şi-ar dori ca, încă din gimnaziu, copiii să fie direcţionaţi spre agricultură. 

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 14:24

- Facebook

Astfel, după absolvirea a 8 clase, aceştia s-ar putea orienta mai usor spre liceele cu profil agricol. În opinia oficialului, acest tip de licee ar avea toate şansele să se transforme in platforme de excelenţă pentru universităţile de profil. 

Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii: Poate că mulţi dintre copiii noştri consideră că roşiile excepţionale pe care România le are, ardeii, castraveţii, laptele, brânza, vin pe Facebook, printr-un telefonaş. Lucrul acesta ştim cu toţii că nu este posibil şi trebuie să le răsădim dragostea faţă de pământ şi de activitatea agricolă şi asta o putem face, evident, doar prin educaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Educatie » Ministrul Agriculturii vrea să atragă elevii spre agricultură: "Poate că mulți consideră că roșiile vin pe facebook, printr-un telefonaş"