Antena Meniu Search
x
LIVE

Ministrul Educației: "Nu s-a pus problema înghețării anului școlar!"

Monica Anisie, ministrul Educație, a anunțat printr-un comunicat de presă că nu s-a pus problema înghețării anului școlar, iar informațiile apărute în acest sens sunt eronate.

De Daniel Murărescu la 17.03.2020, 14:59
Ministrul Educației: "Nu s-a pus problema înghețării anului școlar!"
Monica Anisie, ministrul Educației, la o conferință de presă după ce a participat la ședința Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU), București, 9 martie 2020 - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Monica Anisie, ministrul Educație, a anunțat într-un comunicat de presă că nu s-a pus problema înghețării anului școlar, iar informațiile apărute în acest sens sunt eronate.

Referitor la informațiile apărute în presă cu privire la eventuala înghețare a anului școlar, Ministerul Educației și Cercetării face următoarele precizări: Informația privind eventuala înghețare a anului școlar 2019-2020 din cauza declarării stării de urgență este una eronată.

Monica Anisie, ministrul Educației - Indiferent de situația în care ne aflăm, îndemn părinții, cadrele didactice, elevii și studenții să se informeze numai din surse oficiale și să nu ia în seamă fake news-urile care au invadat spațiul online. Totodată, trebuie să dăm dovadă de calm și de responsabilitate și vă asigur că măsurile pe care le vom lua vor fi în sprijinul elevilor și al studenților. Nu s-a pus problema înghețării anului școlar!

Monica Anisie, ministrul Educației - Elevii și studenții nu vor repeta anul școlar sau pe cel universitar. Înțeleg îngrijorarea celor care vor susține examenele naționale și, în acest sens, vă asigur că în aceste momente, Ministerul Educației și Cercetării lucrează la o serie de măsuri clase și eficiente pe care le va comunica public, în cel mai scurt timp, în mod oficial. Deocamdată, trebuie să fim responsabili, să arătăm solidaritate și să continuăm învățarea de acasă

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Educatie » Ministrul Educației: "Nu s-a pus problema înghețării anului școlar!"