Antena Meniu Search
x

Programa școlară, completată de cursurile interactive la #ȘcoalaFDVDR

Au început înscrierile pentru cursurile gratuite desfășurate în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în noul an educațional. Copiii și tinerii din întreaga țară, care își doresc să facă performanță, vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfășurate online, pe platforma națională de e-learning #ȘcoalaFDVDR.

de Redactia Observator

la 26.09.2020, 11:53

Vezi și
  • Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României oferă un program gratuit de educație alternativă
  • Portofoliul de cursuri, de la științe la artă, matematică sau informatică, la programe de dezvoltare personală, emoțională și vocațională

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea abilităților esențiale - imaginație, creativitate și dezvoltarea gândirii critice.

Tiberiu Iacob, fondator IT Level: Cunoștințele acumulate la acest curs le vor fi de folos indiferent de domeniile viitoare în care ei vor profesa.

Scopul acestui program național de cursuri online este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Dana Vasilescu, profesor Fundația Dan Voiculescu: Pe parcursul verii am făcut un curs de engleză, la care au participat peste 800 de copii din toată țara, cursul a avut loc online. Ei și-au manifestat dorința de la continua.

Portofoliul de cursuri care vor avea loc pe platforma ȘcoalaFDVDR acoperă o gamă largă de domenii, de la științe la artă, matematică sau informatică, la programe de dezvoltare personală, emoțională și vocațională, menite să ajute la o dezvoltare armonioasă și completă a talentului, aptitudinilor și personalității copiilor.

Daniela Mihai, profesor Fundația Dan Voiculescu: Vor avea oportunitate de a descoperi lumea artelor și istoria artei într un mod inovativ. Ne vom folosi de tehnologie și vom vizita virtual muzeele din întreaga lume.

Cursurile vor fi susținute de profesorii Clubului de Excelență, dar și de lectori și specialiști de la ITLevel, MGT Educational, ITC Edustem, WALNUT WISDOM, partenerii acestui program educațional.

Elena Chiru, director programe educaționale: Pentru IT Level domeniul educației este un domeniu prioritar, ceea ce ne propunem la cursurile pe care le desfășuram cu copiii. Se desfășoară cu traineri. 

Înscrierile pentru cursurile care vor avea loc la ȘcoalaFDVDR se vor încheia pe 4 octombrie. Acestea se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Educatie » Programa școlară, completată de cursurile interactive la #ȘcoalaFDVDR