Antena Meniu Search
x

Video Vacanță forțată pentru elevi: Se închid toate școlile și grădinițele, atât cele de stat, cât și cele private

Toţi elevii intră în vacanţă forţată. Vor fi închise nu doar şcolile de stat, ci şi cele private. Vorbim despre două săptămâni de vacanţă suplimentară pentru copiii din invatamantul prescolar, adica cei din gradinite, plus clase primare, gimnaziale, liceale, profesionale şi postliceale. Atentie, vorbim despre vacanță și pentru școlile private. 

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 22.10.2021, 19:52

Vezi și

La creșă, însă, copiii vor putea merge în continuare. În schimb, universitățile primesc recomandarea pentru cursuri online în perioada urmatoare.

Elevii și profesorii vor afla abia după data de 5 noiembrie dacă se vor întoarce în bănci, ori dacă este nevoie de modificarea structurii anului școlar.

Se închid și centrele afterschool

Într-o conferință de presă, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), dr. Raed Arafat, a explicat, vineri, că începând de luni, pentru următoarele 2 săptămâni, doar creșele vor rămâne deschise, nu și centrele afterschool, așa cum lăsase de înțeles inițial ministrul Educației.

„S-a abilitat Ministerul Educației să emită ordinul pentru introducerea vacanței pe 14 zile în tot sistemul școlar. Aici vorbim inclusiv de after-school-uri care sunt menționate în hotărârea de guvern și rămâne doar la nivelul de creșe. Ele sunt singurele care vor rămâne deschise”, a declarat Raed Rafat, într-o conferință de presă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Vacanță forțată pentru elevi: Se închid toate școlile și grădinițele, atât cele de stat, cât și cele private