Antena Meniu Search
x

Video 10 ani de Comic Con în România. Concurenţii America Express, prezentaţi la Romexpo

10 ani de Comic Con în România! Marele eveniment organizat la Bucureşti, dedicat iubitorilor de filme, seriale science fiction şi pasionaţilor de jocuri video, a atras zeci de mii de vizitatori. Participanţii s-au întâlnit cu actorii preferaţi şi s-au întrecut în cele mai inedite costume. 

de Redactia Observator

la 20.05.2023, 20:05

Vezi și

Sute de tineri au intrat în pielea personajului preferat din filme sau jocuri. "El e Deadpool, eu sunt SpiderMan. Ne-am întâlnit aşa, din multiversuri, din universul Marvel", râde un participant.

Costume spectaculoase la Comic Con

Dacă unii aleg să-şi comande costumul de pe internet, alţii îl confecţionează singuri, de la zero. "Eu sunt Ghost din Call Of Duty. Şi eu sunt Syndra din League of Legends. Al meu e tot făcut de mine, de la materiale cusute... Tot, tot, tot. De la zero tot. În afară de perucă, totul e făcut", arată un cuplu.

"Chase Oman... E făcut de mine. A durat trei zile. M-am dus şi la şcoală cu el şi s-au speriat majoritatea", spune altcineva. Pasionaţii de gaming au avut partea lor de distracţie - au putut testa cele mai noi producţii de pe piaţă. 

Pe acelaşi subiect

Invitaţi la Comic Con, de la Romexpo

Evenimentul de la Romexpo a oferit şansa participanţilor să-i întâlnească în carne şi oase pe actorii favoriţi. Printre invitaţii de anul acesta se numără Eugene Simon, care l-a interpretat pe Lancel Lannister şi Tony Sebastian, cunoscut pentru rolul lui Trystane Martell, ambii, din serialul Game of Thrones. Şi Colossus, din Deadpool, jucat de Stefan Kapičić, a ajuns din Bucureşti, alături de Dan Fogler, unul dintre personajele principale din seria Animale Fantastice. 

Zecile de mii de vizitatori au parte şi de alte surprize. "Avem şi câteva elemente de noutate, de exemplu o cameră foto glam bot care este folosită la marele evenimete de la Hollywood, premiile Oscar, Met Gala, unde s-au fotografiat şi Brad Pitt sau Billie Eilish sau Lady Gaga", arată Andra Vasile, organizator

Platforma AntenaPLAY, la Comic Con

La Comic Con a fost prezentă anul acesta şi platforma Antena Play, care a pregătit un premiu special pentru participanţii la eveniment. "Am venit să anunţăm şi noi comunicatea Comic Con din România care sunt noii concurenţi America Express. Am venit să-i arătăm, să aducem steagul, să-l scoate în lume, oamenii să-şi poată face poze cu el şi pot să câştige inclusiv o lună de Antena Play gratuit", spune Cătălina Busuioc, Antena Play.

Comic Con e un fenomen mondial. Anul acesta, se va mai desfăşura în Franţa, Japonia, Cipru şi Singapore. Evenimentul a apărut pentru prima dată în 1970 în San Diego, California. Acolo ajung anual aproape 150 de mii de oameni, care pompează în economia locală peste 165 de milioane de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » 10 ani de Comic Con în România. Concurenţii America Express, prezentaţi la Romexpo