Antena Meniu Search
x

Actrița Mary Mara, celebră pentru rolurile din "ER" şi "Law & Order", a murit înecată într-un râu din New York

Actrița Mary Mara a murit după ce s-ar fi înecat în râul St. Lawrence. Venise pentru câteva zile de vacanţă la casa de vară a surorii sale din Thousand Islands. Vestea a venit ca un şoc pentru toţi fanii şi apropiaţii actriţei.

de Redactia Observator

la 28.06.2022, 14:28

Mary Mara
Actrița Mary Mara, celebră pentru rolurile din "ER" şi "Law & Order", a murit înecată într-un râu din New York - Getty Images

Poliția statului New York a declarat că actrița de 61 de ani, cunoscută pentru rolurile din E.R şi Ray Donavan, s-a înecat în timp ce făcea exerciţii fizice în apa unui râu din Cape Vincent. Venise pentru câteva zile de vacanţă la casa surorii sale din Thousand Islands.

Trupul ei a fost descoperit în eâul St. Lawrence, în orașul Cape Vincent, New York, duminică dimineață, în jurul orei 8:10, după ce apropiaţii au apelat cu disperare la ajutorul poliţiei, relatează Daily Mail. O persoană cunoscută artistei a spus că aceasta venise la casa de vară a surorii ei din regiunea Thousand Islands, pentru că îi plăcea foarte mult zona, mai ales că acolo temperaturile apei sunt răcoroase chiar și vara. Poliția a confirmat decesul acesteia într-un comunicat de presă.

„Când ofiţerii, împreună cu pompierii și ambulanța Cape Vincent, au ajuns la fața locului, au descoperit o femeie decedată în râul St. Lawrence”, se arată în comunicat. „Victima a fost identificată ca fiind Mary T, în vârstă de 61 de ani. Mara din Cape Vincent, NY. Ancheta preliminară sugerează că victima s-a înecat în timp ce înota. Corpul victimei nu prezenta alte semne care să indice vreo altercaţie”

O autopsie urmează să fie efectuată la Biroul de Medicină Legală Jefferson County pentru o cauză oficială a morții.

Pe acelaşi subiect

„Mary a fost una dintre cele mai bune actrițe pe care le-am întâlnit vreodată. Avea un simț al umorului grozav și o perspectivă unică asupra vieții”, a spus managerul Marei, Craig Dorfman, într-o declarație. „Încă îmi amintesc de prima dată când am văzut-o pe scenă în Mad Forest în ‘92. Era cu totul captivantă, foarte iubită. I se va simţi lipsa”

Se specializase în portretizări complexe ale personajelor adesea tulburi. Poate cel mai cunoscut a fost rolul ei recurent din anii 1990 al Lorettei Sweet, o prostituată simpatică, o mamă singură, din serialul NBC”, a transmis un fan al actriţei.

Actriţa Mary Mara, carieră spectaculoasă la Hollywood

Mara a avut o carieră amplă la Hollywood, în televiziune și pe scenă și a lucrat alături de unele dintre cele mai mari nume din industrie. Ea a jucat rolul lui Susan în filmul Billy Crystal din 1992 Mr. Saturday Night și a interpretat-o ​​pe Loretta Sweet în nouă episoade din ER, din 1995 până în 1996. De-a lungul anilor, a avut roluri în The West Wing, Law & Order: Special Victims Unit, Star Trek: Enterprise, Nip/Tuck și The Practice. În 2013, Mary Mara a jucat-o pe Mrs. Sullivan în Ray Donovan și Nance în Shameless. Ultimul ei rol a fost în filmul din 2020 Break Even. Actriţa era originară din Syracuse, New York. A urmat Universitatea de Stat din San Francisco și școala de teatru Yale. În urmă rămân o fiică vitregă, Katie Mersola, surorile ei Martha Mara și Susan Mara, cumnatul ei Scott Dailey și nepotul ei, Christopher Dailey.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Actrița Mary Mara, celebră pentru rolurile din "ER" şi "Law & Order", a murit înecată într-un râu din New York