Antena Meniu Search
x

Video Adela, marele final din acest sezon, diseară de la 20.30

Serialul Adela ajunge diseară la finalul acestui sezon. Ultimele două episoade încep în această seară, de la ora 20.30. Şi rămâne de văzut dacă Adela va afla până la urmă măcar o parte din adevărul legat de familia ei. Dacă în mod normal actorii veneau la noi în platou, astăzi ajungem noi la ei. Mai exact, în casa familiei Andronic, acolo unde se naşte intriga episod de episod. 

de Redactia Observator

la 24.06.2021, 13:59

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion, Adela, ajunge la sfârşit de sezon, astfel că în aceastã searã telespectatorii vor putea urmări ultimele două episoade ale poveştii. Răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune vor putea fi urmărite în această seară, imediat după Observator.

Serialul Adela ajunge diseară la finalul acestui sezon

Ce se va întâmpla cu personajele atât de îndrăgite, rămâne de văzut în cele mai noi episoade ale serialului, de la 20:30, la Antena 1. Tot diseară, telespectatorii vor avea acces la imagini de culise şi vor putea vedea cum au descurs filmările pentru ultimele episoade ale proiectului. Imediat după difuzarea finalului de sezon, pe site-ul a1.ro, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman le dau întâlnire urmăritorilor în ultimul episod din acest sezon al proiectului Adela – Tot ce nu se vede.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Adela, marele final din acest sezon, diseară de la 20.30