Antena Meniu Search
x

Video "Ai nevoie de un inhalator?". Reacţia lui Billie Eilish, după ce unui fan i s-a făcut rău în timpul concertului

Billie Eilish, celebra cântăreaţă americană, a pus pauză unui întreg concert atunci când a observat, în primele rânduri, un fan care nu putea respira. 

de Redactia Observator

la 22.02.2022, 17:55

Vezi și

Incidentul s-a petrecut în Atlanta, iar artista care a semnat coloana sonoră a celui mai recent film din seria James Bond nu a stat pe ganduri. Fanul avea nevoie de un inhalator şi Billie Eilish a indrumat echipa medicală catre acesta. 

Billie Eilish a oprit concertul pentru un fan care avea nevoie de inhalator

Billie Eilish nu a fost nici pe departe omul rău sau "BAD GUY", aşa cum se se numeşte piesa cu care a şi câştigat un premiu Grammy în 2019. A ţinut să precizeze că va aştepta ca toată lumea să fie în regulă înainte să reia spectacolul. "Ai nevoie de un inhalator? Avem vreun inhalator? Putem să aducem unul? Relaxaţi-vă, relaţaţi-vă! Totul e bine!", a spus artista, iar fanii i-au mulţumit: "Te iubim, Billie!"

Incidentul, la 3 luni după masacrul de la Astroworld

Întreaga scenă s-a întâmplat la doar 3 luni după incidentele de la concertul lui Travis Scott. 10 persoane şi-au pierdut viaţa atunci când rapperul a ezitat să oprească evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » "Ai nevoie de un inhalator?". Reacţia lui Billie Eilish, după ce unui fan i s-a făcut rău în timpul concertului