Antena Meniu Search
x

Video Animalele de la acvariul Sea Life din Londra, vizitate de Moş Crăciun. Nici pinguinii nu au fost uitaţi: "Ne place să creăm o atmosferă festivă"

Moş Crăciun nu aduce cadouri numai copiilor! El a vizitat recent un acvariu din Londra unde animalele subacvatice l-au aşteptat cuminţi. Moşu' chiar a pus un costum de scafandru pe el pentru a se asigura că nu rămâne nimeni fără cadou. Nici pinguinii nu au fost uitaţi. Ei au primit cadouri din sacul cu daruri, în timp ce ţestoasele au primit gustări delicioase. 

de Redactia Observator

la 20.12.2023, 09:59

Vezi și

Animăluţele de la acvariul Sea Life din Londra au avut parte de o surpriză pe cinste cu numai câteva zile înainte de Crăciun. Unul dintre angajaţi s-a costumat în Moş Crăciun şi s-a scufundat printre vieţuitoarele subacvatice pentru a le oferi mici atenţii festive. 

Joe Feasey-Kemp, angajat: Noi trebuie să venim şi de Crăciun ca să ne asigurăm că animalele sunt hrănite, fericite şi sănătoase. Trebuie să ne asigurăm că este bună calitatea apei, că este limpede, chiar dacă nu există vizitatori. Când venim de Crăciun, ne place să creăm o atmosferă festivă şi să purtăm căciuli specifice. 

Moşu' nu a uitat nici de pinguini

Necuvântătoarele au fost răsfăţate cu mai multe cadouri pe care le-au primit chiar din sac. 

Joe Feasey-Kemp, angajat: Ce animal cred eu că reprezintă cel mai mult bucuria de Crăciun? Trebuie să fie pinguinii! Trăiesc în zăpadă. Merg peste tot, se distrează şi se joacă. Aş spune că sunt „cele mai de Crăciun“ animale pe care le avem. 

Inclusiv broaştele ţestoase au primit mâncarea într-un mod inedit - sub formă de prăjitură decorată de Crăciun. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Animalele de la acvariul Sea Life din Londra, vizitate de Moş Crăciun. Nici pinguinii nu au fost uitaţi: "Ne place să creăm o atmosferă festivă"