Antena Meniu Search
x

Artistul canadian Kris Wu, arestat după ce a fost acuzat că a batjocorit mai multe tinere folosindu-se de faima sa pentru a le atrage

Artistul canadian Kris Wu, cunoscut actor şi cântăreţ, a fost arestat după ce a fost acuzat că a batjocorit mai multe tinere.

de Redactia Observator

la 01.08.2021, 14:52

Zeci de tinere îl acuză pe artistul Kris Wu că a profitat de el
Zeci de tinere îl acuză pe artistul Kris Wu că a profitat de el - Profimedia
  • Kris Wu a jucat în două dintre cele mai de succes filme din China.

Artistul este acuzat că a profitat de faima sa pentru a ademeni numeroase tinere cărora le promitea joburi bine plătite. Ulterior, conform news.ro, artistul le obliga pe tinere să consume băuturi alcoolice şi profita de ele.

Startul a fost dat de o tânără de 19 ani care a precizat cu artistul Kris Wu a profitat de ea pe vremea când tânăra avea doar 17 ani. Ulterior, alte câteva zeci de tinere au făcut acuzaţii asemănătoare la adresa lui Kris Wu.

Kris Wu a jucat în două dintre cele mai de succes filme din China

Artistul neagă acuzaţiile, susţine că nu a întreţinut relaţii intime cu minore, iar la petrecerile sale monstruoase a întreţinut relaţii sexuale doar cu tinere care îşi dădeau acordul. De asemenea, avocatul artistului susţine că acesta o dă în judecată pe tânăra care a pus bazele scandalului, acuzând-o de defăimare.

Kris Wu a devenit celebru ca membru al trupei "EXO". Ulterior, a jucat în două dintre cele mai de succes filme din China, respectiv "Mr. Six", o peliculă ce a adunat 139 de milioane de dolari la box-office, şi "Journey to the West: The Demons Strike Back", film ce a adunat aproape 250 de milioane de dolari la box-office.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Entertainment » Artistul canadian Kris Wu, arestat după ce a fost acuzat că a batjocorit mai multe tinere folosindu-se de faima sa pentru a le atrage