Antena Meniu Search
x

Video Ziua om normal, noaptea prădător. Un actor de reclame, arestat preventiv pentru mai multe agresiuni

Un cunoscut actor de reclame este acuzat că a violat o femeie şi a agresat sexual alte două. Acum e arestat iar. Anchetatorii bănuiesc că ar putea fi mai multe victime.

de Redactia Observator

la 02.02.2021, 19:31

Vezi și
  • Prădător sexual cu cel puţin trei victime
  • O nouă victimă
  • Cine este Alexander Zudor

Agresorul acţiona după un plan bine pus a punct: aştepta căderea nopţii, se asigura că nu este văzut de nimeni şi îşi ataca victimele cu un cuţit, doar atunci când erau singure. Este profilul unui psihopat, spun specialiştii. Ziua este un om decent, iar noaptea devine prădător.

„Psihopatul care are o viaţă dublă. Ziua este un om absolut decent şi seara se transformă într-un prădător”, spun psihologii.

Prădător sexual cu cel puţin trei victime

Un prădător sexual cu cel puţin trei victime. Atacurile urmau acelaşi scenariu: tinerele erau agresate după lăsarea întunericului sub ameninţarea unui cuţit. Ieri a fost prins.

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: „A fost audiat şi reţinut pentru 24 de ore. Acesta ulterior a fost prezentat magistraţilor şi arestat preventiv”.

Cunoscutul actor de reclame şi-ar fi atacat prima victimă pe 1 noiembrie. Era ora 23.30. Femeia mergea spre casă, când a fost ameninţată cu un cuţit, împinsă între maşinile parcate şi violată.

„Acesta acţiona la ore târzii, se asigura că nu sunt persoane în preajmă, totodată faptul că purta mască a îngreunat identificarea acestuia.

O nouă victimă

O lună mai târziu, a atacat din nou. Victima, o femeie de 24 de ani.

Al doilea atac a avut loc tot în sectorul 5 la doar câteva sute de metri de primul. Pe 5 decembrie puţin după ora 21.30. Victima mergea pe stradă individul a urmărit-o iar în acest loc a ameninţat-o cu un cuţit şi a încercat să o împingă către terenul viran.

Anca Boalcă, psiholog: „Există un instinct al prădătorului, iar un agresor are acest instinct. Ştie unde să atace”.

După alte zece zile, o altă femeie trăieşte clipe de groază. Tânăra a intrat în bloc, fără să îşi dea seama că este urmărită.

„Mi-a zis doar să tac din gură, dar foarte calm. L-am împins, am încercat să-l scot din lift, să nu intre în lift cu mine, mi-era teamă că ne blocam undeva şi de acolo nu mai aveam ce sa fac. Am ţipat foarte tare, că a doua zi mă durea foarte tare gâtul, au început să latre toţi câinii de pe scară. Şi atunci cred că s-a speriat şi a fugit”, a povestit victima din lift.

Cine este Alexander Zudor

Tocmai acest mod de operare l-a dat de gol pe actor. Toate atacurile au avut loc în apropierea locuinţei sale. Iar detaliile dezvăluite anchetatorilor de fiecare victimă în parte i-a condus până la uşa lui Alexander Zudor.

Imaginile de pe camera asta au fost esenţiale. Au pus cap la cap întâmplările şi l-au prins. S-au folosit de camerele de supraveghere publice, au reconstituit traseul până aici, la un bloc din sectorul 5, unde stătea cu chirie.

Alexander Zudor este unul dintre cei mai faimoşi şi populari actori de reclame de la noi. Chipul său a apărut de mii de ori la televizor, inclusiv în spoturi de campanie ale PNL.

Actorul în vârstă de 46 de ani este divorţat şi are doi copii. Este activ pe reţelele de socializare. Chiar în ziua în care a atacat-o pe cea de-a treia femeie, a postat o reclamă pe Facebook. Sunt indicii ale unei vieţi duble, tipică psihopaţilor, spun specialiştii.

Anca Boalcă, psiholog: „Mai mult ca sigur ar putea să reprezinte o structură de tip psihopat şi chiar are nişte probleme de a-şi conţine impulsul sexual major. Cu siguranţă pe tot parcursul vieţii lui s-au presărat astfel de evenimente, care probabil au fost foarte bine ascunse”.

Anchetatorii iau în calcul ipoteza să existe şi alte victime, care nu au depus plângere la Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ziua om normal, noaptea prădător. Un actor de reclame, arestat preventiv pentru mai multe agresiuni