Antena Meniu Search
x

Video Bella Hadid dezvăluie secretele frumuseţii. Cât o costă rutina de dimineaţă în 10 paşi

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, o spuneau bunicii, dar o confirmă şi rutina de îngrijire a uneia dintre cele mai frumoase femei din lume. După ce supermodelul Bella Hadid a publicat obiceiurile ei matinale, internauţii au tras o concluzie: tot procesul costă peste 700 de dolari. 

de Redactia Observator

la 22.03.2024, 18:24

Vezi și

Bella Hadid şi-a făcut publică rutina de îngrijire de dimineaţă, iar întregul "ritual" o costă nu mai puţin de 700 de dolari. 

Bella Hadid dezvăluie secretele frumuseţii

Tânăra de 27 de ani a filmat pentru fanii ei fiecare produs pe care îl foloseşte înainte de a-şi începe ziua. Vorbim atât despre produsele de îngrijire, cât şi despre ceea ce bea sau mănâncă pentru a se menţine sănătoasă, suplă şi veşnic tânără. Înghite cel puţin 13 vitamine. La final, modelul se preocupă şi de sănătatea ei emoţională. Pentru asta, arde un buchet de salvie și scrie jurnal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Cum depăşeşte Bella Hadid clipele grele

Viaţa de supermodel are cu siguranţă o latură plină de strălucire. Dar prinse între călătorii exotice, apariţii spectaculoase la evenimente mondene şi şedinţe foto unde fiecare detaliu e atent gândit, modelele de top ţin să ne reamintească faptul că sunt, la rândul lor, oameni obişnuiţi. Bella Hadid, una din cele mai importante figuri ale momentului în lumea fashion-ului, a dezvăluit în trecut pe Instagram că se confruntă cu depresia şi anxietatea, pe fondul căderilor nervoase şi a epuizării.

"Rețelele de socializare nu sunt reale. Pentru oricine se află în dificultate, vă rog să rețineți asta. Uneori, tot ce trebuie să auzi este că nu ești singur", scria atunci supermodelul. "Am trecut prin destule căderi nervoase şi stări de epuizare ca să știu asta: dacă lucrezi suficient de mult la propria persoană, petrecând timp singur pentru a-ți înțelege traumele, ce le declanşează, bucuriile și rutina, vei putea să înțelegi sau să înveți mai multe despre propria ta durere. Şi cum să o gestionezi", a adăugat Bella Hadid. "Vreau să știți că întotdeauna există lumină la capătul tunelului, iar caruselul de emoţii se oprește la un moment dat", a mai spus ea. "Poate porni din nou în orice moment, dar pentru mine a fost mereu o alinare să ştiu că, fie ele câteva zile, săptămâni sau luni, starea mea se îmbunătățește într-o oarecare măsură."

Cât câştigă supermodelul Bella Hadid

În vârstă de 25 de ani, Bella Hadid este un nume cu greutate în industria de fashion. La fel ca sora ei mai mare, Gigi Hadid, la rândul său model internaţional, Bella şi-a început cariera la o vârstă fragedă. În 2021, averea sa este estimată la 25 de milioane de dolari, fiind clasată pe locul 8 în topul celor mai bine plătite modele din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Bella Hadid dezvăluie secretele frumuseţii. Cât o costă rutina de dimineaţă în 10 paşi