Antena Meniu Search
x

Bella Hadid, cel mai apreciat supermodel din lume, s-a filmat plângând, fără machiaj. "Așa arăt de fapt în fiecare zi"

Viaţa de supermodel are cu siguranţă o latură plină de strălucire. Dar prinse între călătorii exotice, apariţii spectaculoase la evenimente mondene şi şedinţe foto unde fiecare detaliu e atent gândit, modelele de top ţin să ne reamintească faptul că sunt, la rândul lor, oameni obişnuiţi. Bella Hadid, una din cele mai importante figuri ale momentului în lumea fashion-ului, a dezvăluit pe Instagram că se confruntă cu depresia şi anxietatea, pe fondul căderilor nervoase şi a epuizării.

de Redactia Observator

la 11.11.2021, 12:40

- Instagram @bellahadid

Bella Hadid, considerată deseori cel mai apreciat supermodel din lume, s-a prezentat în faţa celor peste 47 de milioane de urmăritori de pe reţeaua de socializare într-o ipostază mai puţin obişnuită, relatează BBC. Deşi oamenii o privesc zi de zi în pictoriale perfecte, atent gândite şi retuşate, tânăra din Statele Unite s-a prezentat în faţa tuturor nemachiată, cu ochii în lacrimi şi o expresie extenuată: "Cam aşa arăt de fapt în fiecare zi şi în fiecare noapte, de câţiva ani". Prin intermediul pozelor, supermodelul susţine că vrea să-i facă pe oameni să conştientizeze că de-a lungul vieţii avem, cu toţii, anumite probleme şi nimeni nu e singur în bătălia împotriva acestora. 

Bella Hadid a postat pe Instagram despre lupta cu depresia şi anxietatea

Nu este prima oară când Bella Hadid vorbeşte deschis despre lupta cu depresia şi anxietatea, cu care spune că se confruntă încă din perioada adolescenţei. De această dată, a fost ispirată de un videoclip publicat de Willow Smith, fiica actorului Will Smith. Cuvintele artistei i-au ajuns drept la inimă şi i-au dovedit impactul pe care o simplă postare pe Instagram îl poate avea în viaţa unei persoane care trece prin momente grele. "Rețelele de socializare nu sunt reale. Pentru oricine se află în dificultate, vă rog să rețineți asta. Uneori, tot ce trebuie să auzi este că nu ești singur", a scris supermodelul. "Am trecut prin destule căderi nervoase şi stări de epuizare ca să știu asta: dacă lucrezi suficient de mult la propria persoană, petrecând timp singur pentru a-ți înțelege traumele, ce le declanşează, bucuriile și rutina, vei putea să înțelegi sau să înveți mai multe despre propria ta durere. Şi cum să o gestionezi", a adăugat Bella Hadid. "Vreau să știți că întotdeauna există lumină la capătul tunelului, iar caruselul de emoţii se oprește la un moment dat", a mai spus ea. "Poate porni din nou în orice moment, dar pentru mine a fost mereu o alinare să ştiu că, fie ele câteva zile, săptămâni sau luni, starea mea se îmbunătățește într-o oarecare măsură."

În luna ianuarie, Bella Hadid a anunţat că a luat o pauză de la rețelele de socializare pentru a se concentra pe îmbunătățirea sănătății sale mintale. La aceeaşi soluţie au recurs şi alte vedete, precum Lana Del Rey, Ed Sheeran sau Selena Gomez. De altfel, influenţa negativă a platformelor de social media asupra sănătăţii psihice este un subiect intens dezbătut. Compania care deține Instagram, Meta (cunoscută anterior ca Facebook) a fost criticată recent de un fost angajat tocmai din acest motiv. "Instagram este despre comparație socială și despre corpuri ... despre stilul de viață al oamenilor și asta ajunge să fie tot mai dăunător pentru copii", a declarat denunţătoarea Facebook Frances Haugen în faţa unei comisii de anchetă. 

Pe acelaşi subiect

Cât câştigă supermodelul Bella Hadid

În vârstă de 25 de ani, Bella Hadid este un nume cu greutate în industria de fashion. La fel ca sora ei mai mare, Gigi Hadid, la rândul său model internaţional, Bella şi-a început cariera la o vârstă fragedă. În 2021, averea sa este estimată la 25 de milioane de dolari, fiind clasată pe locul 8 în topul celor mai bine plătite modele din lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Bella Hadid, cel mai apreciat supermodel din lume, s-a filmat plângând, fără machiaj. "Așa arăt de fapt în fiecare zi"