Antena Meniu Search
x

Video Benedict Cumberbatch e supererou în noul film "Doctor Strange in the Multiverse of Madness". Încasări de top după lansare

Al doilea film din seria dedicată lui Doctor Strange deschide în forţă sezonul de vară în cinematografele din Statele Unite şi Canada.

de Redactia Observator

la 09.05.2022, 09:48

Vezi și

Cu încasări de 185 milioane de dolari, filmul Doctor Strange urcă pe primul loc, înaintea lui Batman, în clasamentul pe anul în curs al vânzărilor de bilete în primul weekend după lansare.

Noul film Doctor Strange - încasări de top

Într-un top similar din toate timpurile, Doctor Strange în Multiversul Nebuniei este pe locul şase. Încasările din restul lumii au fost şi mai mari: 265 milioane de dolari. Pelicula cu Benedict Cumberbatch în rolul supereroului titular şi-a recuperat, în doar câteva zile, costurile de producţie estimate la 200 de milioane. Acestora li s-au adăugat însă multe alte milioane pentru promovarea filmului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Benedict Cumberbatch e supererou în noul film "Doctor Strange in the Multiverse of Madness". Încasări de top după lansare