Antena Meniu Search
x

Video Brad Pitt și Angelina Jolie, din nou la cuțite. Actrița ar fi vândut partea ei din domeniul Castelului Miraval fără acordul starului

Brad Pitt se luptă cu un oligarh rus. Iar cauza conflictului este.... fosta soţie a actorului, Angelina Jolie. Aceasta i-a vândut miliardarului rus partea ei din castelul şi podgoria pe care o deţinea împreună cu Brad în Franţa. Deşi cei doi aveau o înţelegere pentru a nu face asta. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 10.06.2022, 12:47

Vezi și

Acum, noul proprietar ar încerca să pună stăpânire pe întreaga producţie de vin. Castelul cuplului Brad-Angelina servea drept loc de vacanţă şi, datorită podgoriei, drept sursă de venit. Exista şi o înţelegere, şi anume că niciunul nu îşi va vinde partea fără acordul celuilalt. Promisiunea a fost însă încălcată de Angelina.

Brad Pitt și Angelina Jolie, din nou la război

În octombrie 2021, Angelina Jolie a pretins să îşi vândă partea către Tenute del Mondo, un concurent terţ ostil, hotărât să preia controlul asupra castelului Miraval. Practic, conform documentelor, pentru o sumă generoasă de bani, Angelina Jolie a vândut 50% din proprietate unui producător de vodcă rusească din Luxembourg, controlat de oligarhul rus Yuri Shefler. Totul, fără ştirea actorului, care a contribuit în proporţie de 60% la preţul de cumpărare.

Făcând asta, Angelina Jolie a vrut să profite de banii pe care nu i-a câştigat şi să capete beneficii dintr-o investiţie pe care nu a făcut-o. Totodată, prin presupusa vânzare, Jolie a vrut să îi facă rău lui Brad Pitt.

Pe acelaşi subiect

Magnatul rus Yuri Sfefler are o avere estimată la peste 2 miliarde de dolari. Personaj controversat , acesta ar fi condamnat invazia Ucrainei. Iar marca lui este interzisă în Rusia de mai bine de două decenii. 

De când a pretins că a pus mâna pe partea Angelinei Jolie din Miraval, Shefler a început o preluare ostilă a afacerii cu vin, destabilizand operațiunile Miraval și căutând să aibă acces la informații confidențiale în beneficiul întreprinderii sale concurente. Asocierea cu Shelfler periclitează reputaţia brandului lui Brad Pitt atât de atent construită.

Castelul francez Miraval din satul nordic Cornnes este locul unde Brad şi Angelina au făcut nunta în 2014. Castelul ar fi fost cumpărat cu 25 de milioane de euro şi ar fi servit o bună perioadă de timp drept casă de vacanţă. Cuplul s-a despărţit în 2016  după ce Angelina ar fi spus că Brad Pitt ar fi fost violent cu Maddox, unul dintre copii şi, ar fi avut probleme cu alcoolul şi drogurile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Brad Pitt și Angelina Jolie, din nou la cuțite. Actrița ar fi vândut partea ei din domeniul Castelului Miraval fără acordul starului