Antena Meniu Search
x

Angelina Jolie, vizită umanitară în Ucraina. S-a întâlnit cu refugiaţi şi s-a plimbat pe străzile oraşului Liov

Angelinei Jolie a făcut o vizită în vestul Ucrainei. Actriţa care este şi ambasadoare ONU s-a deplasat la Liov, unde s-a întâlnit cu refugiaţi şi s-a plimbat pe străzile oraşului.

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 15:15

Vezi și

Celebra actriţă a vizitat un institut medical unde a discutat cu angajaţi şi oficiali, dar şi cu supravieţuitori ai atacului de la gara din Karamatorsk din 8 aprilie în urmă căruia au murit 52 de oameni. Jolie a luat prânzul alături refugiaţi şi s-a jucat cu mai mulţi copii.

Înaintea acestei vizite, actriţa a fost surprinsă într-o cafenea din oraşul din Vestul Ucrainei atacat în mai multe rânduri de la începutul răzbăoiului cu rachete de croazieră. Jolie ar fi ajuns la Liov cu un zbor privat, iar vizita nu a fost anunţată din motive de securitate. Nu este prima celebritate care îşi arată direct sprijinul către Ucraina. În martie, Orlando Bloom a mers în Moldova, unde s-a întâlnit cu refugiaţi ucraineni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Angelina Jolie, vizită umanitară în Ucraina. S-a întâlnit cu refugiaţi şi s-a plimbat pe străzile oraşului Liov